Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgyerekként a menedzserkalkulátor megihlette a fantáziámat, és láttam egy álmot, amiben színes kijelzője volt a kütyünek, volt benne rádió/tévé, lehetett rajzolni a kijelzőjére, és még egy csomó mindent tudott. Ezért nekem a fapados kategória kézi számítógépei is bámulatosak. De a cikkben is írom, hogy a 2005-ben vett nyomógombos SEK508 is "okosítható" volt apró java alkalmazásokkal. És tényleg hitetlenkedve örültem, amint mp3 szólalt meg az aprócska mobil hangszórójából.
-
totron
addikt
Vagy valamit tudnia kéne még amit nem tud?
Hogyne: emberi vonalélességgel, normális szín- és dinamikatartománnyal, zajmentességgel bíró fotóminőség (a jó színre már láttam példát). Dedikált fotómasinákhoz mérve, nem a mobilos korszakban megismert és torkokon lenyomott, idézőjeles minőségre gondolok. A fejekben a megapixelek száma helyett legalább a fent sorolt szempontok alapján való képértékelés. Alsó hangon 3 napos akksiidő, cserélhető akksival, nagyobb választék képernyőméret és képarány, na meg dizájn terén. A csupasz technológiai lehetőségeket véve ezek egy része a csak kategória, de mégsem léteznek a trendek miatt, nincs a kezemben, nem tudom megvenni, használni, holott szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- AM4 Setup! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest