- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stoykie
tag
Hát gyerekek, jó pár hónapja gondolkodom telefon vásárláson. Sokat olvasgattam és úgy gondolom, hogy ez a telefon pillanatnyilag a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező készülék a piacon. Sokan vacilláltak már előttem, hogy ezt, vagy LG L7-et, vagy LG 970-et, vagy SGS Plust vegyenek. Már előttem is megválaszolták, hogy ebbe a felállásba egyértelmű győztes az OT 995. Tegnap már majdnem meg is rendeltem a T-nél, de úgy voltam vele, hogy inkább majd személyesen Hétfőn megoldom. Viszont ami gondolkodóba ejtett, mint alternatíva az a LG P990, itt van egy kis összehasonlítás és függetlenül, csak 6 rongy a különbség. Kár, hogy a T-nél már nincs részletre
Kíváncsi vagyok, hogy ti mit szóltok hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 / Black / 128GB (119)
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest