- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Mivel filléres alkatrészekről van szó én soha semmilyen körülmények között nem forrasztanék be használt kondikat. Amikor megláttam azt a lengyel piacos forrasztó pisztolyt rendesen kikerekedett a szemem. Én is egy ugyan ilyennel szoptam évekig, tekergettem rá a vékony rézdrótot ezerrel aztán meguntam és vettem egy forrasztóállomást 5000-ért a Conrad-ban. (Már van olcsóbban is: [link]) Én az akkor elérhető legolcsóbb leggagyibbat vettem de az is ég és föld a régihez képest. Forrasztópisztollyal már csak hangszóróvezetéket forrasztok semmi mást.
mod: Egy hónappal ezelőtt javítottam egy elpukkant kondis P4 lapot.: [link] [link] [link]. Nem nagy dolog egy kondicsere otthon is simán kivitelezhető aki mégsem szeretne nekiállni az vigye be bármelyik számtech boltba vagy tv szerelőhöz, 2-3ezer forintért ~10perc alatt megjavítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kuponkunyeráló
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest