Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de sejtem
A WP-ben telepítéskor meg kellett adni az alapértelmezett webcímet, ha ott a 000webhost címe szerepel ott (http://aggregator.net78.net), akkor ezt át kell írnod aggregator.tk-ra. De ez még kevés. A .tk domain admin felületén nem átirányítást kell választani, hanem aktiválni kell a .tk ingyenes DNS szervíz szolgáltatását, így nem leszel az aggregator.net78.net címhez kötve és a linkek is az aggegator.tk-hoz fognak kötődni. Persze ez így leírva bonyolultan hangzik, fejből én se tudom már pontosan hogy működik a tk esetében, de pár klikk csak az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A WP-ben telepítéskor meg kellett adni az alapértelmezett webcímet, ha ott a 000webhost címe szerepel ott (http://aggregator.net78.net), akkor ezt át kell írnod aggregator.tk-ra. De ez még kevés. A .tk domain admin felületén nem átirányítást kell választani, hanem aktiválni kell a .tk ingyenes DNS szervíz szolgáltatását, így nem leszel az aggregator.net78.net címhez kötve és a linkek is az aggegator.tk-hoz fognak kötődni. Persze ez így leírva bonyolultan hangzik, fejből én se tudom már pontosan hogy működik a tk esetében, de pár klikk csak az egész.