- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
Ügyes!
-
Köszi az eddigi segítséget, és ötletet
Meguntam a sikertelen próbálkozásokat, úgyhogy regisztráltam egy új tárhelyet a 000webhost-nál, most már a .tk-s domain-el. A dot.tk-n pedig beállítottam a 000webhost dns szervereit. A WP fájljait meg az adatbázist átköltöztettem az új helyre, és működik(persze előtte átírtam az oldal címét a beállításoknál.)
Most ott tartok hogy találtam pár új témát, ezek közül szeretnék választani, majd bekonfigurálni, és akkor talán véglegesnek mondható az oldal.
-
The DJ
addikt
Na igen... egy fontos lépést kihagytam, azaz elfelejtettem megemlíteni. Szólni kell 000webhost adminjának, hogy az aggregator.tk domaint rendelje a tárhelyedhez, azaz hogy az is oda mutasson szerver szinten. (Virtualhost, apache stb
)
Előtte pedig neked magában a tk domain beállításaiban kell engedélyezni a DNS szolgáltatást és meg kell adnod a szerver IP-t az A és az MX rekordokhoz. Az MX rekord a levelezésért felel, az A rekord pedig arra a megadott szerver IP-re irányítja a domaint. Ha DNS szinten ez megvan és szerver szinten is le van kezelve a dolog, akkor minden úgy fog menni, ahogy szeretnéd és akkor nem lesz baj abban az esetben sem, ha átírod WP-ben az oldal címét aggregator.tk-ra. A linkek is így fognak kinézni: aggregator.tk/tartalomcime.html
-
Kipróbáltam ami írtál:
WordPress címe (URL): http://aggregator.net78.net
Honlap címe (URL): http://aggregator.tk/dot.tk-n átírtam a dns-t: aggregator.tk - oldalam IP címe (a 000webhost-ról, tehát az biztos jó.)
Így néha bejön az oldal, néha errort kapok. De akármelyik linkre kattintva csak a főoldal jön be. A WordPress címét nem lenne jó ötlet átírni, mert próbáltam, és megborult tőle az oldal
(SQL adatbázisban visszaírtam .net78.net-re)
-
Crystalheart
őstag
Én párhuzamosan fogom vinni a kettőt, közel azonos tartalommal.
De én direkt a blog.hu-n nyitottam blogot, mert ott van egy csomó felhasználó, akinek nem kell külön miattam regisztrálnia. Azon kívül az inda szolgáltatások elég sok felhasználót lefednek, tehát a legegyszerűbb az olvasók szempontjából. Én azért néha szívok vele, a szerkesztője miatt...
-
The DJ
addikt
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de sejtem
A WP-ben telepítéskor meg kellett adni az alapértelmezett webcímet, ha ott a 000webhost címe szerepel ott (http://aggregator.net78.net), akkor ezt át kell írnod aggregator.tk-ra. De ez még kevés. A .tk domain admin felületén nem átirányítást kell választani, hanem aktiválni kell a .tk ingyenes DNS szervíz szolgáltatását, így nem leszel az aggregator.net78.net címhez kötve és a linkek is az aggegator.tk-hoz fognak kötődni. Persze ez így leírva bonyolultan hangzik, fejből én se tudom már pontosan hogy működik a tk esetében, de pár klikk csak az egész.
-
The DJ
addikt
Gratulálok, egész pofás lett így elsőre, látom minden fontosabb elem benne van, találtál kiegészítőket is. Egyébként a sablont is lehet magyarosítani meg minden egyebet is, ami alapértelmezetten angol és nem tartalmaz beépített lokalizációt. (Ez a "stay updated via rss" szövegről jutott eszembe
)
-
^Clown
addikt
Jó az oldal! Bár sajnálom, hogy egyre többen csinálnak saját blogot, és nem maradnak itt a Logout-on.
-
szablya
aktív tag
Good work -
veector
senior tag
Ez a .tk egy ingyenes TLD?
Amugy faxául néz ki -
Csemike
aktív tag
Gratulálok és sok sikert hozzá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest