Hirdetés

Aktív témák

• stratova

veterán

Hát egy darabid én sem tudtam mit csinálnék ilyen helyzetben, aztán a sors megoldotta a kérdést.
    Még viszonylag új voltam Szfváron, amikor egyik vasárnap késő este gyalogoltam az apartmanházba (30-40perc mivel már elment a busz) szokásosan jól felmálházva a következő havi albérleti díjjal meg némi ellátmánnyal.
    Félúton előkerült 3 napbarnított legény ( itt megjegyezném, léteznek nagyon rendes emberek is a kisebbség soraiban, köztük van akit mióta az eszemet tudom ismerek. ) és közrefogtak először telefont akartak aztán 4 rugót követeltek, az egyiknél kés a zsebben.
    A verekedést, ami szvsz jelen helyzetben értelmetel lett volna, elkerülendő kaptak egy ötöst azonnal le is koptak. Igaz, hogy azon a héten nem futotta sok kajára, de legalább be tudtam fizetni a díjat.
    Azóta tudom merre nem szabad menni este fehérváron.

A vérfolyással kapcsolatban méginkább szomorú, hogy ha valakit egy családban majdnem megkéselnek (bár ez nem személyes eset) az ellen semmit nem tesz/tehet a rendőrség nem kérhető eltiltás. Ezzel csak az a baj, hogy amikor már lehetne segítséget kéreni,talán már késő lesz...

Aktív témák