Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamyno
tag
#3 bambano
Igen, a ponttal és vesszővel voltak gondok. Igazából az awk-nak, sed-nek, tail-nek a man-ját nem volt időm végig olvasni, ezért lett ez. Ezért is szeretem, mert egy dolgot sokféleképpen meg lehet oldani. Mondhatni, a végletekig lehet bonyolítani. Igen.. van még mit tanulnom.#5 pet007
A Zyxelen alapból linux van és tud mindent ami nekem kell. NAS for free-n gondolkodtam, de nem biztos, hogy jobb lenne. -
Adamyno
tag
LOL.. Valahol el kell kezdeni

Amúgy köszi a linket, majd bedobom, ha már lesz valami életképes verzió, ez még csak alpha 0.0.1.
Addig nem akarok feleslegesen terhelni senkit
Alapvetően úgy akarom csinálni, hogy lehetőleg minél kevesebb külső programot használjon, inkább olyan módszerek kellenének, amik alapból benne vannak a rendszerek többségében. Pl. cat /proc/akármi. Még a top szerintem belefér, a sensors szerintem szükséges, de ebben sem vagyok biztos, mert van egy /sys/class/thermal/thermal_zone... csak az a kérdés, hogy ez alapból benne van-e mondjuk egy ubuntuban. Majd letesztelem másik gépen. Az ifstat pedig egyértelműen külső program, majd valamit kitalálok helyette ami közelebb áll a rendszer lelkivilágához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Assetto Corsa Rally
- Autós topik
- Battlefield 6
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest