- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamyno
tag
#3 bambano
Igen, a ponttal és vesszővel voltak gondok. Igazából az awk-nak, sed-nek, tail-nek a man-ját nem volt időm végig olvasni, ezért lett ez. Ezért is szeretem, mert egy dolgot sokféleképpen meg lehet oldani. Mondhatni, a végletekig lehet bonyolítani. Igen.. van még mit tanulnom.#5 pet007
A Zyxelen alapból linux van és tud mindent ami nekem kell. NAS for free-n gondolkodtam, de nem biztos, hogy jobb lenne. -
Adamyno
tag
LOL.. Valahol el kell kezdeni
Amúgy köszi a linket, majd bedobom, ha már lesz valami életképes verzió, ez még csak alpha 0.0.1.
Addig nem akarok feleslegesen terhelni senkitAlapvetően úgy akarom csinálni, hogy lehetőleg minél kevesebb külső programot használjon, inkább olyan módszerek kellenének, amik alapból benne vannak a rendszerek többségében. Pl. cat /proc/akármi. Még a top szerintem belefér, a sensors szerintem szükséges, de ebben sem vagyok biztos, mert van egy /sys/class/thermal/thermal_zone... csak az a kérdés, hogy ez alapból benne van-e mondjuk egy ubuntuban. Majd letesztelem másik gépen. Az ifstat pedig egyértelműen külső program, majd valamit kitalálok helyette ami közelebb áll a rendszer lelkivilágához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX6700XT 12GB!
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest