- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamyno
tag
#3 bambano
Igen, a ponttal és vesszővel voltak gondok. Igazából az awk-nak, sed-nek, tail-nek a man-ját nem volt időm végig olvasni, ezért lett ez. Ezért is szeretem, mert egy dolgot sokféleképpen meg lehet oldani. Mondhatni, a végletekig lehet bonyolítani. Igen.. van még mit tanulnom.#5 pet007
A Zyxelen alapból linux van és tud mindent ami nekem kell. NAS for free-n gondolkodtam, de nem biztos, hogy jobb lenne. -
Adamyno
tag
LOL.. Valahol el kell kezdeni
Amúgy köszi a linket, majd bedobom, ha már lesz valami életképes verzió, ez még csak alpha 0.0.1.
Addig nem akarok feleslegesen terhelni senkitAlapvetően úgy akarom csinálni, hogy lehetőleg minél kevesebb külső programot használjon, inkább olyan módszerek kellenének, amik alapból benne vannak a rendszerek többségében. Pl. cat /proc/akármi. Még a top szerintem belefér, a sensors szerintem szükséges, de ebben sem vagyok biztos, mert van egy /sys/class/thermal/thermal_zone... csak az a kérdés, hogy ez alapból benne van-e mondjuk egy ubuntuban. Majd letesztelem másik gépen. Az ifstat pedig egyértelműen külső program, majd valamit kitalálok helyette ami közelebb áll a rendszer lelkivilágához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oneplus Nord 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest