Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha Windowshoz szokott usereknek az u betűset rakod fel, akkor nincs min csodálkozni...Egyébként nem értem mért erőlteti mindenki azt, másról tán nem hallottak? Előbbi rétegnek sokkal jobb választás egy Linux Mint.
(#109) Dave™:
Az átlagnak, akik windowsos környezetben nőttek fel, azoknak nyilván könnyebb. Valamint, ami még fontos, hogy ha bármilyen problémája akad, akkor a közvetlen ismeretségi köréből is nagy valószínűséggel tud neki valaki segíteni. Ellenben a másik OS használatával kapcsolatban már korántsem biztos, sőt. Egyébként a váltásra vonatkozó kijelentést sem kell eltúlozni, mert még ha vannak is apróbb eltérések az egyes W verziók között, nyilván annyira nem lesz más használni őket, mint egy másik platform rendszerét. És ez most értendő az átlagra, nem a saját példákra kell hivatkozni. A 8-ban van natív PDF-támogatás (modern app) és azért dob a modern felületre. De attól még seperc alatt felpakol rá az ember akármilyen külső programot, ami nyilván desktopon fogja megnyitni a PDF fájlokat. Akár még egy ingyenes Sumatra is megteszi.(#112):
Ennél a sokszor felemlegetett oktatási példánál azért valamit általában tenni is kell ám az adott félnek, ha azt akarja, hogy az ő szoftverét és megoldását használják. Egyesek ezt meglépik, mások meg a sült galambot várják...Szóval innen nézve nincs min csodálkozni és nem feltétlen kell a beetetés és társai jelzőkkel dobálózni. Nem mellesleg a kereslet is számít, hogy ilyen téren milyen szoftverek ismeretére érdemes a képzésben figyelmet fordítani. Illetve a korábbi / mostani cikk alapján a G. is lépett és nem a sült galambot várták ők sem. De persze az ő megoldásuk nyilván főleg a hardverrel együtt értendő kedvező ára miatt lett népszerű, nem feltétlen azért, mert a rajta futó OS all in one annyival jobb, mint a másik három platformé. -
Dave™
nagyúr
RTL-t nem tudom, mert TV-t max TV-ben nézek, de M1 híradó? Most komolyan?
Meg silverlight? Használ még valaki olyat?
"Microsoft announced the end of life of Silverlight 5 in 2012. In 2013, Microsoft announced that they had ceased development of Silverlight except for patches and bugfixes.[citation needed] Microsoft has set the support end date for Silverlight 5 to be October 2021.[6] Silverlight is no longer supported in Google Chrome since September 2015.[7] Since Microsoft Edge does not support plugins, it also does not support Silverlight."
Ubuntura pont annyi vagy még egyszerűbb felrakni egy böngészőt, mint Windowsra. Pl. Vivaldi.com, letölt, duplakatt, hitelesítés és telepítés. De ugyanez Opera, Chrome esetében is, Chromium meg benne van a Szoftverközpontban. ÁNYK is van igen, mert JAVA alapú, tudod. CEWE is van Linuxra, igen.
Windows 10-ről váltottam és nem hogy akadályozva nem vagyok semmiben, de sokkal gördülékenyebb minden, pl. rendesen működik a kereső, tudom méretezni a panelt és az indító ikonjait, nagy DPI-s kijlezős is normálisan néz ki minden tartalom és még sorolhatnám. Biztosan én vagyok nagyon ügyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest