Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A win vs. linux vitához nem szeretnék hozzászólni, de a Silverlight sajnos még nem pusztult ki
UPC Horizon Go online TV szolgáltatása számítógépen még mindig Silverlight-al megy, rengeteg szívásom volt miatta, előbb Chrome OS alatt, utána pedig egy Surface 3-on aminek Atom procija van, ami ezek szerint nem tudja rendesen futtatni ezt a sz*rt.
Telekom TV Go pedig egy elb*ott Verimatrix ViewRight nevű pluginnel működik, ami állítólag linux alá beüzemelhető (wine-vel), de nekem Windowson Internet explorertől különböző böngetőn (konkrétan firefoxon próbáltam egy ideig) még nem sikerült működésre bírni
Chrome-on értelemszerűen ez se működik.(A telenor mytv-nek a megoldása mindenhol tökéletesen működik, plugin nélkül, az előző kettőhöz képest alacsony erőforráshasználattal)
Ez így együtt Mo két legnagyobb piaci részesedésű kábel TV szolgáltatója, és szégyen gyalázat h két ekkora cég annyit nem tud megoldani, h ne ilyen semmivel nem kompatibilis őskövületekkel dolgozzanak
Ettől függetlenül még mindig a user szív a hülyeségük miatt. És nem nem megoldás az hogy ne TV-zz, vagy használj más szolgáltatást, mert csomó helyen más kb nincs is (nálunk csak ez az istencsapása telekom érhető el, vagy műhold)Ami a közszolgálati tévéket illeti, az összes állami TV a mediaklikk.hu felületen érhető el, ami JW playerre épül, konkrétan most nyitottam meg a M4 Sportot az említett Surface tableten edge alatt, röccenés nélkül megy, mindenféle plugin nélkül. Régebben asszem tényleg a szakadék silverlightot használták, talán ennyi haszna volt a közmédiába beledobott tízmillárdoknak, h ki lett kukázva...
(mondjuk állami tévét azóta nézek amióta van M4 Sport, és csak azt) -
"Biztosan én vagyok nagyon ügyes."
Azt nem tudom, de hogy nem Te vagy a nagy magyar átlag, az a leírtak alapján is nyilvánvaló. Mindenesetre, mindenki azt használ, amit szeretne, de amíg W7 Professional licencet számlával, legálisan, COA matricával megkapok 7.500 forintért, vagy ugyanilyen konstrukcióban W10 Pro-t 15.000-ért, addig inkább ezt ajánlom mindenkinek, mert utána könnyebb az életem.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- VGA kibeszélő offtopik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest