Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A win vs. linux vitához nem szeretnék hozzászólni, de a Silverlight sajnos még nem pusztult ki

UPC Horizon Go online TV szolgáltatása számítógépen még mindig Silverlight-al megy, rengeteg szívásom volt miatta, előbb Chrome OS alatt, utána pedig egy Surface 3-on aminek Atom procija van, ami ezek szerint nem tudja rendesen futtatni ezt a sz*rt.
Telekom TV Go pedig egy elb*ott Verimatrix ViewRight nevű pluginnel működik, ami állítólag linux alá beüzemelhető (wine-vel), de nekem Windowson Internet explorertől különböző böngetőn (konkrétan firefoxon próbáltam egy ideig) még nem sikerült működésre bírni

Chrome-on értelemszerűen ez se működik.(A telenor mytv-nek a megoldása mindenhol tökéletesen működik, plugin nélkül, az előző kettőhöz képest alacsony erőforráshasználattal)
Ez így együtt Mo két legnagyobb piaci részesedésű kábel TV szolgáltatója, és szégyen gyalázat h két ekkora cég annyit nem tud megoldani, h ne ilyen semmivel nem kompatibilis őskövületekkel dolgozzanak
Ettől függetlenül még mindig a user szív a hülyeségük miatt. És nem nem megoldás az hogy ne TV-zz, vagy használj más szolgáltatást, mert csomó helyen más kb nincs is (nálunk csak ez az istencsapása telekom érhető el, vagy műhold)Ami a közszolgálati tévéket illeti, az összes állami TV a mediaklikk.hu felületen érhető el, ami JW playerre épül, konkrétan most nyitottam meg a M4 Sportot az említett Surface tableten edge alatt, röccenés nélkül megy, mindenféle plugin nélkül. Régebben asszem tényleg a szakadék silverlightot használták, talán ennyi haszna volt a közmédiába beledobott tízmillárdoknak, h ki lett kukázva...

(mondjuk állami tévét azóta nézek amióta van M4 Sport, és csak azt) -
"Biztosan én vagyok nagyon ügyes."
Azt nem tudom, de hogy nem Te vagy a nagy magyar átlag, az a leírtak alapján is nyilvánvaló. Mindenesetre, mindenki azt használ, amit szeretne, de amíg W7 Professional licencet számlával, legálisan, COA matricával megkapok 7.500 forintért, vagy ugyanilyen konstrukcióban W10 Pro-t 15.000-ért, addig inkább ezt ajánlom mindenkinek, mert utána könnyebb az életem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 A16 128GB Wifi Újszerű/2026.07.23.Apple gar./Akku 100%/p4636
- Garanciális (22hó) - PlayStation 5 (Slim) Digital Edition 825Gb
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest