- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
King Unique #119 üzenetére
Én tudom, de az átlag meg nem, és az sem biztos hogy a társítást megtalálja, hiába teszi fel az új programot... Ez így mindenesetre ultra béna megoldás volt a 8-ban.
-
hallador
addikt
válasz
King Unique #102 üzenetére
Valamint telepítés után egyből USB 3.0 sebességen működnek az USB 3.0 portok, van vezetékes net és wifi is. Ja, és nem kell PS2 egérrel / billentyűzettel sem szórakozni. Valamint ezekhez eleve nem kellett semmit letölteni és nem, a WU sem tölti le őket külön. Valamint telepítésnél nincsen ilyen hibaüzenet és pl. alaplapi SATA drivert, vagy mást sem hiányol a telepítő. Illetve nem kell patchelni sem stb.
Akkor azért van az, hogy egy Dell Vostro 5459-nél a Windows 10 nem megy fel, csak a gyári Dell által customizált verzió? Aminél pontosan ezt a hibaüzenetet kapom egy sima oem Windows 10 esetén? Meg azért van az, hogy egy Kaby Lake gépen nem ismeri az intel WiFi-t a Windows 10? Az, hogy neked amióta létezik a Microsoft csak olyan gépeid vannak (Természetesen!) aminél minden drivert megismer a Windows bármelyik verziója, nem azt jelenti, hogy ez a való világban is az összes gépnél így lenne. Szóval nem kellene általánosítani, meg ismét szélsőségekben gondolkodni.
Ne is mond megint !!!Direkt!!! olyan gépet találtam ami nem esik bele a Microsoft marketing anyagába, meg olyan hardvert is. És ezt mind azért, hogy most jól ellent mondhass, hogy bizony ez nem is így van, csak ez a gép, meg a másik x * 10, meg az a pár (száz) hardver igazából a mátrix univerzumon kívül létezik csak, és nem is valós dolog a microsoft szerint, hiszen ott még soha nem láttak ilyet
-
hallador
addikt
válasz
King Unique #87 üzenetére
Az a baj, hogy amint nem tudsz valamire választ adni elkezdesz végletekben beszélni ami nem baj, csak minek... Ugyan ki mondta, hogy azt mondtad, hogy nincs ebbe vagy abba driver? Senki rajtad kívül. Az meg hülyeség, hogy a Win 10-ben több lenne, többet tud letölteni nem ugyanaz. Ugye ugye érvelni nem, magyarázni arról ami nem hangzott el annál inkább...
Nem kell meggyőzni senkit, nézd a jövő eldönti. Jelen pillanatban annyit tudunk, hogy a fejlettebb világban a K-12-es oktatásban a ChromeOs a nyerő. Tehát senkit nem érdekel, hogy szerinted a Windows jó,, ha fele olyan kezelhetően van ingyen jobb is... Ja hogy neked jobb a windows na az a te dolgod...
A Cikk arról szól ha jobban elolvasod (elolvastad?), hogy egy adott területen pont nem a Windows a nyerő... Az pedig, hogy szerinted meg neked igen, az pont nem érdekli a k-12-es oktatás... Meg engem sem...
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #92 üzenetére
A user errort nem mindíg lehet kivédeni. Nyilván én nem kattintok semmilyen őrültségre meg nem töltöm le az .exe csatolmányt, de ezzel egyedül vagyok a családban. Ha random családtag keze alá adod a gépet, akkor melyik esetben aludnál nyugodtabban? (adminjelszava nincs, de pl böngészőbővítményeket le tud tiltani, ha "útjában van")
1. Ubuntu a saját beépített védelmével
2. Rendesen frissített win10+chrome, "gonosz címeket" blokkoló hosts-fájl, KIS + minden ami a karácsonyfára kell?Őszintén bármennyi rétege is van a #2-es sz. bunkernek, vhogy az 1-esben érezném nagyobb biztonságban a gépet.
-
hallador
addikt
válasz
King Unique #59 üzenetére
Nincsen benne számomra semmilyen nélkülözhetetlen funkció, illetve W vonalon a 8.1/10 bőven megfelelnek az igényeimnek.
Nyilván, ha valaki megvett egy Windows 7-et ami ugye támogatott, 2020-ig, akkor majd jól lecseréli csak azért
mert a Microsoft, vagy épp szerinted neki, vagy neked ez sokkal jobb?
Természetesen.(#71) pzstm
Az indokolt eset, hogy van egy Windows ami értelmes, akkor azt ki ne adjuk már nagy közönség számára, a végén még nem fog menni a prism rendesen.
(#64) pzstm
Nyilván, akinek van egy gépparkja, és ugye Magyarországot nézem, akkor nem, nem fogják a komplett gépparkot 3 év múlva cserélni, hanem 6 - 8 évente, akkor a Windows 7 SP1-et vásárló cég, nem fogja kidobálni a szoftvereket, csak azért mert a Microsoft szerint "Nem biztonságos", "Nem hoz elég bevételt, már", "nem generál elég forgalmat az NSA számára", ugyanez vonatkozik az Office-okra is. Szóval azért persze értem én, de a vetítőgép szerepét hagyt meg GT-nek.
(#73) King Unique
Hülyeségeket ne beszélj kérlek, a Windows 7-ben elég sok driver volt/van, csak a WU-t nem használja hatékonyan, valamint a ha megmutatja neki, hogy itt egy .inf, akkor utána hirtelen megtalálja a WU-n is. Tehát a driver detektáló képessége nem az igazi.
De legalább meg lehet nézni mi hiányzik neki a Hardware Ids alapján. Nem rossz a Win hét csak ahogyan írod koros, De attól még nem kellene az MS-nek ugyanazt eljátszani mint a Windows XP-vel, a Win Xp-re is felpakolták az összes Win 7 fukcionalítással bíró updatet, hirtelen a Win XP is 25 GB lett, most ezt csinálják a Windows 7-el is... -
Dave™
nagyúr
válasz
King Unique #73 üzenetére
De, voltak. Tedd fel egér és billentyűzet nélkül őket.
sh4d0w: ami jelenleg a legelterjedtebb és aktív support alatt van. Plusz volt működő netkapcsolat és még a Windows update is rá lett engedve manuálisan is (PS2 billentyűzettel eltabozgattam addig, élmény volt).
-
Dave™
nagyúr
válasz
King Unique #61 üzenetére
Az a 2009-es OS service packes, tehát újabb, és azt vártam volna, hogy a Win update telepítse a drivert, de nem történt meg.
-
Dave™
nagyúr
válasz
King Unique #59 üzenetére
Nem az a gond (mondjuk kicsit az is), hogy még az USB2 portok sem mentek telepítés után, hanem hogy a Windows update sem telepítette őket. Az a gép aminél OS telepítés után nem megy egy szem USB port sem használhatatlan. Szerintem erről kár is többet beszélni, ennek nem szabadna beleférnie egy jelenleg is támogatott OS-en és egy 2015-ös hardveren (ami egyébként a legnagyobb példányszámban használatban lévő OS a világ egyik legnagyobb szoftvergyártójától). Még a Debian Wheezy-vel is mentek az USB portok, 3.16-os kernellel (2014-ből). Igen, Ubuntut használok, nem véletlenül. De ott is meg lennék lőve ha kapásból nem menne egy USB port sem (annyira egyébként nem ismerem, alig tudok többet mint egy átlag linuxos, ha egyáltalán...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- sziku69: Szólánc.
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest