Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azért a 95 óta mindig ott motoszkál a kisördög

-
törölt tag
Nem semmi figurák lehettek valóban!

Megérdemlik a díjat!
-
ZaXXoN
tag
És negatív díjat nem osztanak? A Windows-zal simán élre lehetne kerülni. A user-ek frusztráltságának állandósítása, a gép megbízhatatlanságába vetett hit megalkotása versenyszámban.
-
Youri
veterán
Talán ez volt a legjelentősebb lépés az ENIAC után. Óriási respect

-
Day 'n' Nite
tag
(No, ez jobb mint mikor a twitterért akartak békedíjat adni
)Nagyon helyes, szerintem megérdemlik.
Riszpekt

-
Hosssszu
őstag
Up nekik!

-
Alwares
aktív tag
Nem semmi figurák voltak, megérdemlik a kitüntetést. Bár én inkább a C könyvükből ismerem őket (abból tanultam tavaly Progot, meg is lett ötösre)

-
buherton
őstag
Nagyon is megérdemelték. Ipar alapja az Unix alapú rendszerek. Majdnem a legbutább mikrokontrollerre is csináltak linuxot. Sőt van olyan is, amelyiken Ubuntu 10.xx-et lehet futattni
. -
Lenry
félisten
grat nekik, tényleg megérdemelték
-
Egy "apróság": a világ első olyan operációs rendszere, amelyikben integrált, absztrakt hálózati implementáció volt, azt a Berkeley-n csinálták, a cikkben emlegetett bsd unixokban.
Az, hogy ma itt toljuk a prohardver webet, ott indult anno.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Riszpekt