Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• moma
    őstag

én ezt úgy oldottam meg, hogy két sín szerüséget alakítottam ki a puha szivacsból plusz a tetején pár keményebb rétegből (konkrétan ez az a gumi amiből az egéralátét van.) és ezeken a síneken fekszik hanyatt a két vinya.

szerintem ez a gumi talpas megoldás is csak úgy működhet jól, ha szivacson van, mert amúgy szerintem át fogja adni úgy is a rezgést (regalábbis nekem amikor ilyen habgumiból csináltam a két sínt szivacs nélkül akkor azért rezgett a ház).

egyébként nekem nagyon szimpatikus az élére állított ötlet, mert így egymás mellett férne el a két vinya és mindkettőt jobban érné a ventiből a levegő, mert így az ami hátrébb van melegebb picit. Csinált már valaki ilyet meg konkétan?

ja és akkor most az árt vagy nem árt, ha fejjel lefelé van a vinya? mert ebben a topikban is mintha lene egy kis bizonytalanság ezzel kapcsolatban...

cikkhez: érdekes volt olvasni. különösen azt, hogy neked full terhelve is elviszi a procit passzívan a ninja. nekem 4000 x2-vel ez nem megy, pláne nem zárt házban (bár kisebb házam van). egyébként te tényleg semmi zajt nem hallasz ki a házból? úgy értem, hogy tényleg nulla, éjszaka is? Mert nekem pl hiába van hasonló módon szivacson a vinyám, de azért halkan hallom.

Új hozzászólás Aktív témák