- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
Gyermekkoromban én is meg voltam győződve róla, hogy szellem van a házban, mert éjszakánként kopogó hangok jöttek a tetőtérből, felmenni sem mertem, más meg nem akart (túl sok horrorfilmet néz a gyerek, majd kinövi). Idővel abbamaradt és pár évre rá volt valami dolgunk odafent, akkor realizáltuk, hogy ez az ominózus szellem teleszarta a tetőteret (bár rendes volt, mert legalább az ott talált kartonpapírt maga alá húzta) és az összehordott madártollak mennyiségéből ítélve feltehetőleg nyest vagy menyét alakja lehetett.
A villa? Hát függőleges pozícióban szegény tárgynak elég magasan van a súlypontja, szeret kipotyogni mindenfél instabil közegekből. Ha egy fogpiszkáló ugrott volna ki az ételből, szkeptikusabb lennék, de tisztességes konyhában naponta többször esik le fém evőeszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ez az eset ma történt meg velem. Régóta sejtem már, hogy léteznek olyan dolgok, amiket nem tudunk...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest