- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shinjike87 #49 üzenetére
Én csak azt tudom, hogy a sültkrumplimat hagyja békén mindenki, a szellem is, mert megölöm
-
Shinjike87
aktív tag
válasz
Meggyi001 #48 üzenetére
Nagyon durva, ja. Én kisebbnek tapasztaltam olyat, hogy viszonylag elérhetetlen helyről hullott pénzérme az ágyamra tanulás közben úgy, hogy a családtagjaim a közelben sem voltak. Visszatettem a helyére, újból magam mellett találtam meg pár perc múlva, a polcról pedig hiányzott. Tehát nem vonom kétségbe az állításod, de a szellemidézés durva gyerekmese.
-
válasz
Shinjike87 #47 üzenetére
Mik ki nem derülnek mi?
-
D4ni
őstag
válasz
Meggyi001 #41 üzenetére
Nagymamám felboruló mécsesekről, egyéb gyászolós holmikról beszélt. Felborultak, eltörtek. Ajtó ablak zárva. Nagyfater elég makacs ember volt, őt senki se gyászolja stb. Namost pont addig járt vissza amíg nagyanyám gyászolta. Több "eset" is volt, de azokra már nem emlékszek.
-
Habugi
addikt
Engem csak annak a gondolatmenetnek a kialakulása/megfogalmazódása érdekelne, aminek az lett a végeredménye hogy webkamerát kapcsoltatok a konyhára?!
Esetleg sejtettétek hogy valaki más főzi meg nektek a vacsorát?
-
D4ni
őstag
válasz
Meggyi001 #39 üzenetére
Kamerát minden szobába, de olyan jó 150-ezreset
Mikor elcsapta a vonat nagyfatert utána járt vissza egy fél évig.
Sztori: Épp fater születésnapját ünnepeltük a nagyszülőknél, mikor nagyfater szokásához híven már megitta a piakészletet. Összeveszett mindenkivel és elment világgá. ( ez volt szombaton)
Hétfőn reggel kaptam a telefont,hogy elcsapta a vonat, és lehet nem is véletlenül. Na azóta járt vissza, mintha lett volna valami elintézetlen ügye.
-
Hát ezen agyalok én is ,azóta is, de tudom jól magamról, hogy mindig betámasztom jó pár krumpli alá a villát, hogy ne legyen ilyen kiesés. Heti 2-5-ször sütünk krumplit, jó sokan is vagyunk meg szeretjük is.... Ez a hülye kamera ha nem 5 fps-el vett volna fel, akkor láthattuk volna, hogy tényleg csak kiesik belőle, vagy rend-elles módon/úton esik le. Hát sajnos ez már így marad, természetesen nem zárhatom ki a sima leesést sem, de én hiszem, hogy rendesen be volt támasztva....ez van....remélem lesz ennél jobb eset is itt, rendes felvétellel. Mondtam a többieknek, hogy idézzünk szellemet, de nem akarnak....mármint valamilyen komolyabb idézést, nem ilyen gagyit.
-
D4ni
őstag
Hát, ez nem esett hanem kifejezetten kirepült onnan, majdhogynem félkör ívet véve. Ezen én is kicsit fennakadtam
-
kocka88
tag
történtek velem is érdekes dolgok
2013 Karácsony után pár nappal készültem az osztályzó vizsgámra , egyedül voltam otthon , a karácsonyfa ki volt világítva , kb 10 mp-ig néztem az egyik szaloncukrot miután leesett...hát a szar is megállt bennem
( be tudtam annak hogy amúgy is hullott a levele de abba a pillanatba eléggé beszaratott )
Volt barátnőmnél folyamat recsegett a lépcső mintha valaki fel-le járkált volna...szívroham kerülgetett rendesen...( tudom hőtágulás
)
De amit nem tudtam mire vélni.... Exemmel össze vesztem nagyon , átmentem hozzá megbeszélni a dolgokat. A szobájába lépve teljes sötétségbe csak egy mécses világított...amint beléptem elkezdett pislákolni össze vissza .... huzat nem volt , az ablak csukva , radiátor se volt a közelébe...kérdezem tőle hogy wtf ?! válasza: -Nem vagyunk egyedül..... ( a krv@nyád@t :ddddd )
-
Nálunk is van szellem, régen minden hétvégén teleitta a hasamat.
-
válasz
Meggyi001 #27 üzenetére
Az, hogy mitől esett le, valóban nem látszik (bár amennyire látszik, szerintem nem állt túl stabilan), de azért egy villa tud úgy érkezni a talajra, hogy 1-2 méterrel odébb álljon meg.. ez meg pont elég ahhoz, hogy 5FPS-sel ne lássuk, csak annyit, hogy onnan eltűnt, ott meg feltűnt.
Szerintem meglepőbb lett volna, ha a villa az asztal közvetlen közelében marad. Főleg ha úgy esett le, hogy a levegőben még forgott is, és úgy ért talajt..
-
Megnéztem a kamerát, foscam, típusszámot nem látok rajta, de éjjel-látós ip kamera. A főbérlő azt mondta, hogy lehet 20-30 is az fps, de az drágább. Tehát akkor ezért ő fizet valakinek. Három napig vissza lehet nézni.
Sztem a videó 5 fps-es most, ha jól látom...(#18) D1Rect: "Én elhiszem, hogy neked ez meggyőző erejű volt.
De "nekünk" csak egy gyenge minőségű felvétel és egy élménybeszámoló." Ez így igaz, csak nekem kicsit izgalmasabban jött le. A felvétel megnézése után persze. Mert azt hittem a másik oldalról esett le. -
thesound
addikt
válasz
jozefgucci1 #23 üzenetére
Do'gozzon csak ténsasszony, do'gozzon.
Szerk.
nem válasz akart lenni -
jozefgucci1
addikt
Nem vettem észre semmit ami megmagyarázhatatlan lenne . Jó pár éve főnököm és pár kolega próbálta bemagyarázni , hogy Vukovárnál a Duna parton szellmek vannak éjszakánként. Köztudott , hogy a háborúban sok embert végeztek ki a dunába . Direkt kinn maradtunk éjszaka és semmi mást nem lehetett látni csak , hogy néha finom tejköd száll alá . A szellemek
-
snecy20
nagyúr
Egy a lényeg, ha van is szellem a kecóban, éjjel hagyjon aludni, napközben meg annyit garázdálkodhat amennyit csak akar.
-
Sokat nezitek azt a paranormal micsodat.
-
Feketelaszlo
senior tag
Gyermekkoromban én is meg voltam győződve róla, hogy szellem van a házban, mert éjszakánként kopogó hangok jöttek a tetőtérből, felmenni sem mertem, más meg nem akart (túl sok horrorfilmet néz a gyerek, majd kinövi). Idővel abbamaradt és pár évre rá volt valami dolgunk odafent, akkor realizáltuk, hogy ez az ominózus szellem teleszarta a tetőteret (bár rendes volt, mert legalább az ott talált kartonpapírt maga alá húzta) és az összehordott madártollak mennyiségéből ítélve feltehetőleg nyest vagy menyét alakja lehetett.
A villa? Hát függőleges pozícióban szegény tárgynak elég magasan van a súlypontja, szeret kipotyogni mindenfél instabil közegekből. Ha egy fogpiszkáló ugrott volna ki az ételből, szkeptikusabb lennék, de tisztességes konyhában naponta többször esik le fém evőeszköz. -
Apollyon
Korrektor
Mindenre van normális magyarázat. Ilyenkor mindig azt mondom hogy tessék elolvasni egy alap fizika és pár Stephen Hawking könyvet. Ezek után teljesen logikussá válik hogy kb mi hogy működik / működhet körülöttünk, na meg az is, hogy ilyen természetfeletti handabandák nem léteznek, maximum a fejekben.
-
Én elhiszem, hogy neked ez meggyőző erejű volt.
De "nekünk" csak egy gyenge minőségű felvétel és egy élménybeszámoló. -
azbest
félisten
válasz
Klaus Duran #15 üzenetére
A szék magától megmozdul. Tőőleeem?
-
válasz
Klaus Duran #15 üzenetére
Ááááá, szétröhögtem magam
-
Itt is hasonló evőeszköz "elmozdulásos" dolog történt, még a riport megkezdése előtt, sajnos ez sem túl jó felvétel. De ők ott a helyszínen is máshogy élték meg, mint mi kívülállók. Persze van nekik több száz jó hang és képanyaguk is. Szóval érdekesnek tartom mindenesetre...röviden ennyi....
(#5) toeki: Igaz, rá kell hagyni
-
(#11) daczkó: Sajnos csak ilyen gagyi tizenpárezres webkamerák vannak a házban. "Plusz az égvilágon nem látszik semmi, azon kívül, hogy egy fószer ide-oda járkál." A rossz minőség miatt csak annyi látszik, hogy eltűnik a villa a tálból.
(#12) 8th: Ugyanígy nevettem én is előtte, hidd el. Csak amikor rájöttem, hogy nem a balfasz kezem miatt esett le a villa, akkor vettem kicsit komolyabban. Mert itt fizikailag történt erőhatás a villára, és ez egy érdekes dolog, mert ugye elvileg ilyen nem lehet....Igazából ez aggaszt, hogy nem tudom megmagyarázni...
És sztem ez a kép jobb:
De természetesen mindenkinek köszönöm a véleményét. Akivel történt már hasonló, az tudja, hogy ez milyen érzés, akivel meg nem, annak esetleg mosolyogtató az egész, vagy talán még arra sem érdemes.
-
Sorry ennyire tudom komolyan venni a témát
-
daczkó
aktív tag
Majd akkor elkezdek hinni a halott nagypapa visszajár sztorikban, ha nem egy krumplival készült videó lesz a bizonyíték. Az ilyen 5-10 fps-es kameránál meg nem igazán meglepő, hogy akár 20 frame is kimarad másodpercenként, így az emberi sétálás is paranormális, mert szaggatott ahogy itt is. Plusz az égvilágon nem látszik semmi, azon kívül, hogy egy fószer ide-oda járkál.
-
snecy20
nagyúr
Én semmi hasznosat nem tudok kivenni a webkamera képéből.
-
SwissBread
csendes tag
By the way, nem mondom hogy semmi "paranormális" nem létezhet de azért a sok "leleplező" videó szkeptikussá teszi az embert
-
Dr.FantastiK
őstag
valami tevedes a 'kanyarba' !
-
válasz
SwissBread #3 üzenetére
Nappal amúgy ilyen, tök jól látszódik minden:
(#4) azbest: Helló! Igen sajnos kevés az fps, de attól még kilöködött az a fránya villa, ilyenkor lenne jó egy kicsit drágább cucc. Konkrétan nem tudom mennyi fps-el veszi, holnapra kiderítem. Ha nappal lett volna, lehet még látszódna a levegőben is talán félúton.
(#6) Mike81: Ja, osonok
-
Mike81
senior tag
Gondolom azóta"más"érzésel.sétáltok a lakásban:-)Bár tényleg félelmetes.
-
toeki
senior tag
Elhiszem, hogy elhiszed, hogy látsz valamit.
Ezzel is úgy vagyok, mint az asszonnyal, rá kell hagyni -
azbest
félisten
Könnyű eltűnnie: a videó nem valós sebességgel megy, hanem legalább 3x gyorsításban, a dátumnál látszik. És még így sem folyamatos. Hány fps-sel vesz a kamera? 5 vagy még kevesebb?
-
SwissBread
csendes tag
Valahogy minden űrlényt, szellemet, medvedisznóembert lebuktató videó ilyen minőségű. Szerintem a reptilián politikusok tehetnek róla.
-
BoB
veterán
Hát szörnyű hogy most sincs jó minőségű felvétel
Volt munkatársam tudom ajánlani, ő ilyen sámán. Másik munkatársam lakásából leűzte a szekrény tetejéről figyelő (sicc) szellemet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ez az eset ma történt meg velem. Régóta sejtem már, hogy léteznek olyan dolgok, amiket nem tudunk...
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest