Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666
    nagyúr

Engem pl az motiválna, hogy fix összegből vagy olyan hardware-t veszek, amin teljes pompájában el tud futni a játék, vagy a játékokat veszem meg. Illetve vagy Full-HD-s monitort, vagy blu-ray korongokat hozok haza. A kettő együtt nem megy.
    Persze várhatnék, míg olcsóbb lesz a játéknak megfelelő hardware, és a játék is olcsóbb lesz, ugyanakkor a sokadjára leárazott, raktársöprő-akciós termékeken már úgysincs számottevő hasznuk. Ellenben, a hardware eladások némi mértékben visszacsorognak a szoftver-fejlesztőkhöz is (nvidia meant to be payd, stb...), tehát ha legalább az egyiket megveszem (és célszerűen azt, amit nehezebb lenne ellopni, és amerről van visszahatás a cégek közt), akkor kiveszem én a részem a finanszírozásból mindkét oldalon (legalább is az előállítási költségek szintjén, ha profit azért nem is marad szoftver oldalon).

A cikkben szereplő oldalt azért kerestem volna fel 1 éve, mert a kábelszolgáltatóm nem adott AXN Sci-fit (ma sem, csak méregdrága külön csomagban kazalnyi értelmetlen adóval együtt), máshol pedig nem futott a Lexx (Nálam ez a sorozat a Sci-fi paródiák etalonja).
    Külföldről pedig csak régiókódos DVD jött volna. Potom pénz maga a korong, de mire rámegy a szállítási költség... Na és ugye illegális módon, sok munkával újra kellett volna rippelnem, kódolnom, és irkálnom a régiókód és a magyar felirat miatt, és már nincs is meg az "eredeti DVD-n az egyik kedvenc sorozatom" feeling, legfeljebb az eredeti dobozban lenne a másolt korong, de még az eredeti DVD-ket is átteszem hengerbe, hogy jobban férjenek, tehát...

Elméletben szóltam, a fent leírtak nem tükrözik a valóságot!!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés