- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Én pl 3Dben néztem első nap a Titánok Harcát. Bnőm úgy jött, hogy nem érdekelte. 2x1800. Az ablakon. Mert kritikát akkor sajna még nem lehetett látni... Az hogy a film egy nagy rakás, nem is említem, inkább azt, hogy a kezdő és a végső szövegen kívül 0, azaz NULLA 3D volt benne. Így utólag, még a sávszélességet is sajnálnám érte.
A sok warezégetőnek le kéne törölnie a szemüvegéről a rászáradt szutykot, mert normális embereknél (pontosabban, aki megteheti, mert aki nem teheti meg, ott hiába van akarat, ha nincs lehetőség) a warez pont hogy kereslet-növelő tényezőként hat, és nem fordítva. (a baráti társaságomból több, hozzám hasonló embert tudnék felsorolni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- LEGO klub
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged