Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
exception
aktív tag
Ezt Karinthy vagy Mikszáth sem fogalmazhatta volna meg szebben, jó cikk, adtál pár ötletet az üveg hasznosítását illetően Fater üveges, szerintem építek üvegből egy házat, ahhoz nem kell flex
"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"
-
exception
aktív tag
Ahhoz adtál ötletet, hogy milyen szép, nem sűrűn látok üveget egy házban.
Sokkal szebb, mint a plexi, nem opálosodik.
Nagyon számolni kell, mert a súlya sem egy utolsó szempont
6os vagy 8as üvegen gondolkozok, feketére fújt tálcával."Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"
-
exception
aktív tag
-
exception
aktív tag
Persze, egyenesen vágni könnyű, üvegvágót végighúzod vonalzó mellett
Az ív már más tészta, vagy koronggal marsz bele, amire rámegy a fél életed
Vagy spec gyémánt vágókoronggal állsz neki, állandó vízhűtés mellett, az is enyhén időigényes
Vagy van külön ívvágó( középen tapadókorong és az körül forog körbe), de ez 6os üvegnél nem jó, mert nem ott törik.
Nem tudom a hátulját hogy lehetne valahogy szépen megoldani..."Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"
-
exception
aktív tag
Plexit flexxel, az művészi
-
exception
aktív tag
Van üvegfúráshoz külön fúró, aminek lassabb a fordulata és folyamatosan vizezi
Ugyanilyen gép van üvegvágáshoz is, gyémántkorongra nyomja a vizet folyamatosan, azzal már elkezdtem mókárkodni, de borzasztó haladatlan, vastag üveget meg hiába karcolsz, íven nem törik
Annyira meg nem is lehet eszetlenkedni vele, mert 30k egy korong"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"
-
exception
aktív tag
Igen, én is eközött vaciláltam, hogy szerelhetőség vs. szellőzés.
Arra gondoltam, hogy alsótápos lesz(üvegen könnyebb lesz úgy rögzíteni) és felülre teszek egy átlátszó 12es ventit, ami kivinné a megragadt meleget.
A ház oldalára tennék egy 12es ventit meg a tetejére.
A full üvegnél a fő probléma, hogy az oldalának mobilnak kell lennie,ezt még nem tudom mivel oldom meg, szerintem ragasztott zsanérral és lambo style lesz[ Szerkesztve ]
-
exception
aktív tag
Hát igyekszem valamit kihozni belőle, hnap szerzek egy alaplap-lemezt meg gombokat, a "vázhoz" levágom az üveget meg összeragasztom, a winyók elhelyezésén is gondokozok. szerintem az aljában lesznek fektetve valahogy.
Ha lenne vízhűtésem, "beépített" tartályt is tudnék hozzá, UV folyadékkal durván nézne ki
Köszi a biztatást[ Szerkesztve ]
-
exception
aktív tag
válasz FatalEror #82 üzenetére
Igen, a lapokat áttetsző sziloplaszttal ragasztom össze, sziloval ragasztom bele az alaplaplemezt is és üvegből lesznek az elválasztók is, effektíve mindent üvegből tervezek, a winyótartót is, csak azt a táp mellé alulra, ott jobban szerelhető és szebb is, az ODD meg minden úgy nézd majd ki, mintha lebegne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest