Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
Te vagy az én emberem szerintem alig van jobb gép a DeWALT-nál.
Hát b@zmeg ezeket nem lehet kinyírni,nekem az aksis fúróm rambozott 5-ről a betonra és megy a mai napig,qrvára nem számít,hogy mennyire ázik el a vízben,semmi baja nincsen,és amit mondtál fúró,véső kalapács az egész aksis paletta,flexe-i,és a gérvágói+a lézerek egyszerűen nem lehet kinyírni,nem számít,hogy esik mennyi port kap,erős gyors pontos strapabíró..... -
exception
aktív tag
Van üvegfúráshoz külön fúró, aminek lassabb a fordulata és folyamatosan vizezi
Ugyanilyen gép van üvegvágáshoz is, gyémántkorongra nyomja a vizet folyamatosan, azzal már elkezdtem mókárkodni, de borzasztó haladatlan, vastag üveget meg hiába karcolsz, íven nem törik
Annyira meg nem is lehet eszetlenkedni vele, mert 30k egy korong -
FatalEror
addikt
Egy darab ipari gyémánt van egy karcolóban,megkarcolják az üveget,és után pedig finom óvatos mozzanatokkal eltörik.
Fúrásnál a fúrókoronára ipari gyémánt van ragasztva a fúró koronára,és egy sablon segítségével fúrják,mivel ha nem támasztják meg a fúró koronát akkor csak összekarcolja az üveg felszínét.
Vágásnál pedig egy vízzel hűtött gyémánt tárcsa forog,és ezzel vágnak,de ez elég ritka eset mivel általában karcolni szokták.Összességében üveg megmunkálásnál szinte midig gyémánt bevonatos eszközöket használunk mivel csak ezzel az anyaggal tudjuk megmunkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy rövid szösszenet hogyan szippantott magába a modding világa.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest