- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
razorbenke92 #89 üzenetére
nem a napelemes töltéssel van a gond ezeknél, hanem azzal, hogy bazira nem annyi a bank kapacitása mint amennyivel hirdetik. Az enyém kb. a tizedét
tudja annak mint ami rá van írva...
egy 700mAh-s töltővel 0-ról 100%-ra egy picit több mint 1 óra alatt tölt fel... vicc.... és van pofájuk ráírni hogy 8000mAh-s kapacitás....
-
Gaabbaa
aktív tag
Hali! Meg a hozzaszolasok elolvasasa elott en is rendeltem az A80 jelzesu powerbankbol egyet. Meg is jott hamar, mukodik is, csakhat messze nem 8000mAh a kapacitasa. Full-ra toltve a bank-ot kb. 20%-ot tud tolteni a samsung S6 telefonomon (ami kozben bekapcsolva, keszenletben van) es kesz is, kiurul. Szoval ugy nagyjabol 600-800 mAh lehet a valos kapacitasa, ami a gyari adat 10%-a. Nem javaslom senkinek megvetelre hacsak nem a lampa es napelem resze miatt kell.....
Rendeltem en is egy usb-s tesztelot, majd azzal is kimerem, hogy mennyi a pontos kapacitasaa banknak....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoPro 10 Black makulátlan állapotban eladó + Sok kiegészítő
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest