Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrianDK
tag
Nem írok le olyat, amiről nincs tapasztalatom. Én azt tapasztaltam, amit leírtam, a 8000 mAh-s teleppel szerelt power banket valóban igen lassan tölti nálam is pusztán csak a nap energiája, valóban jobbra számítottam. De még mindig azt mondom, hogy olyan helyen, ahol nincs hálózati erőforrás, még mindig jó lehet egy mobiltelefont feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest