- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjozsef
senior tag
Nekem van tanulo eszkoz elado, ha gondolod keress meg privatban.
Egyebkent meg ez hogy atlovom a fodemet meg betont meg mindent, ez akadaly amit nem fogsz lekuzdeni wifivel. Sok laikus, vagy kezdo gondolja hogy akkor megnyomjuk 1W-tal es akkro midenem majd atmegy meg hasonlo ostobasagok.
-
trafoka
tag
Nem gondolkoztál még külső antennán? elég jó beltéri és kültéri modelleket lehet már kapni viszonylag jó áron. Én most helyeztem üzembe egy zyxel beltéri antennát (a pontos típust nem tudom sajna) egy soho tp-link roterrel egy két szintes családi házba (tégla), és az egész házat+a kertet is beszórja. A két eszköz volt összesen valami 25e forint, és nincs szopás access pointook vagy range extenderekkel.
-
A cég alapvetően wireless eszközökkel kezdett foglalkozni, most is egyik fő támpillérjük.
Viszont sokkal kevésbé a kliens-AP profilra gyúrnak, emiatt ha a wifi a fő vonzerő egy új eszköznél otthonra, akkor nem a MikroTik a legjobb választás.Pont-pont / pont-multipont eszközökben az erősek.
Ha megnézed az oldalt ahol a HW van részletezve, 50% kifejezetten CPE / Bázis / backhaul eszköz. A maradék 50% a SOHO / CRS / CCS. -
Nem-nem! Szerintem a wifi része semmiben sem jobb mint bármelyik kommersz router gyártónak. Ez nem is erről, hanem a konfigurálhatóságról szól...
Pl. idehaza van egy D-Link Dir655 és egy TP-Link 2543-as router. És teljesen jól kiszolgálnak minket. Viszont ha az itthoni LAN-t szeretném tszem azt site2site vpn-nel összekötni a melóban lévő hálózattal, az nem menne. Az megint más kérdés, hogy nem akarok ilyesmit csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest