- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
A kamera semmit nem ér. Nem fogadják el bizonyítéknak csak speciális esetekben. Eleve csak akkor használható bármire is, ha a rajta a dátum/dátumozás hitelesített. Nagyon szigorú feltételei vannak a felvételek jogi felhasználásának, több betörést is azért úsztak meg, mert hiába volt felvétel (pl IP kamerával) nem volt hitelesnek tekinthető, más bizonyíték meg nem volt.
Másrészt azt nem értem, hogy erre a roma dologra miért nem úsznak rá a szomszédok? A kajiba dolgot pillanatok alatt szét lehet cincálni jogilag, de amúgy a saját ingatlanodba sem fogadhatsz be akárkit csak úgy. Érvényes bérleti, eltartási, akármilyen szerződés stb....
Szóval itt vagy többről van szó mint amit a cikk leír, vagy borzasztó töketlen az egész utca.
Amúgy meg ez is mi, hogy éjszaka jár vásárolni nem lehet utol érni.... Csak akkor nem találok meg valakit ha ÉN nem akarom.... Vagy ez valami kungfumesterninjabérgyilkosmaffiózókormányügynökatyaúristen ez a nő?
-
nemlehet
őstag
Kicsinyes és nevetséges amit a nő művel. Mondjuk én csak azt nem értem, hogy ennyi idő alatt nem volt senki aki nem jogi úton lépett volna?
Velencén tudok egy esetről, ahol a szomszéd meg akarta venni a telket, hogy kicsit kibővítse a saját birtokát de a nyaraló tulaja nem akarta eladni. Erre a szomszéd teljesen rászállt, rendszeresen kihívogatta a rendőröket, többször feltörte a házat, rongált, elvágta az áramot, persze ezt olyankor amikor a nyaraló tulaja tudta, hogy nem lesz ott. Mivel semmi tanú nem volt és egész figyelmes volt az öreg a rendőrség széttette a kezét. Majd egy este éjszaka megjelentek az öregnél páran maszkban kést szegezve a torkának, hogy ezt nagyon gyorsan hagyja abba, mert lehet visszajönnek. Egy két napig még ment a feljelentés és a fenyegetőzés, de mivel ebben az esetben sem lehetett semmit bizonyítani a rendőrség kb 1 hét alatt lezárta az ügyet. Az öreg aztán valahogy már nem is akart annyira vásárolni.
De pl falun mondjuk borsodban simán rágyújtanák a házat a szomszédra. 1-2 molotov koktél és soha nem fog kiderülni ki dobta.
De amúgy a cikkből számomra az derül ki, hogy az egész helyzet azért állhat fent mert a hatóság és az önkormányzat szarik az egészre. Nem hiszem el, hogy ezt jogilag büntetlenül meg lehet tenni. Lakóövezetben teljesen más a szabályozás, ráadásul szerintem itt simán valami jogcím nélküli tartalomszolgáltatásos dologgal is meg lehetne fogni a nőt... Ha ti kimentek grillezni és kihangosítod a kocsi rádiót már ott elkaphatnak ezért nem hiszem el, hogy ebben az esetben ez ne állt volna fent. Másrészt ki van emelve, hogy ilyen, olyan amolyan hangszigetelést rakattak fel. Ebből a pénzből nem lehetett volna egy falka ügyvédet felfogadni? Elhiszem, hogy a nőnek jó jogi háttere volt, de azért egy egész utcányi embernek csak több pénze van....
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ráakadtam egy érdekes cikkre ma reggel. Érdemes beleolvasni."Szorul a hurok a tizenöt éve zenélő ház...
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest