Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
aztafene! Nemsemmi!Nem, nem a lepergésre gondoltam, hanem valami ezt nálad is előidézte. Namost ha becsapódsz a földbe és tényleg ms alatt szétfröccsensz ( de jó E/1 helyett E/2-ben beszélni
) sz.tem időd se lenne felfogni a dolgot, de még érezni se. Elvégre okés, hogy az ingereg fény közeli sebességgel terjednek, de annak is van egy felső határa.Pár napja a cégnél, lehajoltam h ki dobjak v.mit a kukába, és véletlenül bevertem a fejem a két íróasztalt elválasztó ööö falba, vagy mi a szösz. Nem láttam ,mert pont az élével szembe álltam. Csak lehajoltam és puff, egyből vissza ugyan, de a fájdalom csak 1-1,5 sec után jött, de akkor nagyon. Tehát végülis sz.tem ha a nano sec alatt szétfröccsensz, akkor esélyed se lenne érezni belőle bármit is. Akkor egyből megtudod mi van a halál után... vagy épp csak simán semmi se lesz azt kész...
Azért én reménykedem, hogy lesz valami...
bár nehéz elképzelni... Főleg tudományos oldalról. -
Dany007
veterán
Igen, jójó múltkor olvastam valahol, hogy megtalálták azt az enzimet, ami ezt előidézi. És mesterésgesen a juttatk már embereket ilyen állapotba. De már meg nem mondom hol olvastam :S lehet h Tv-ben volt...
Mindenesetre érdekes dolog lehetett! El tudom képzelni, hogy ezek után már másképp állsz az élet dolgaihoz
Bár arra azért "kiváncsi lennék", hogy aki mondjuk egy repülőgép balesetben a másodperc tört része alatt cafatokra fröccsen az mit láthat / tapasztalhat. Jó, nem vagyok kiváncsi, csak érdekelne, de az sem személyesen

-
Dany007
veterán
Ezt még mindig nem értem
Szóval akkor már megtörtént veled, hogy meghaltál, csak aztán mégis visszahoztak?
A klinikai halál állapotát már tárgyaltuk egyszer itt is, máshol is. Az még nem a 100%-os halál. Azt a bizonyos élményt egy agyban termelődött enzim állítja elő. Mesterségesen is előidézhető.
Vagy pedig ténylegesen meghaltál már egyszer? Úgy értem, h egy kis időre teljesen leállt a szíved és az agyműködésed is ? De 100%-ig?Csak mert ugye nehéz úgy emlékeket rögzíteni, ha pont az ami rögzíteé nem működik.
Márpedig ha emlékszel rá, akkor az ott van az agyadban. Vagyis annak rögzülnie kellett.
Na és itt jön a képbe az érdekesség, amire kiváncsi is vagyok
Hogyha nem volt semmi agyműködésed, és mégis emlékszel dolgokra : ) Persze lehet, hogy volt agyműködésed, csak olyan szinten amit ma még nem tudnak mérni... -
Crystalheart
őstag
"Nem tudod, hogy meghaltál és nem is foglalkozol, emlékszel az előtte lévő dolgokra. Érzed, hogy létezel, viszont fizikai alakod már nincs. Nem sötétség van, hanem fényesség, minden fehér. Egyszerűen minden harmonikus, hihetetlen nyugalmat érzel.
Én eddig jutottam."
Ja, ettől félek.

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Proxmox VE
- Yettel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sok embernek nem pozitív oldalával jelentkezik a "pár centin múlott" hanem "ha pár centivel távolabb vagyok".

aztafene! Nemsemmi!
) sz.tem időd se lenne felfogni a dolgot, de még érezni se. Elvégre okés, hogy az ingereg fény közeli sebességgel terjednek, de annak is van egy felső határa.

Attól félek, hogy esetleg bazi unalmas lehet a halál után. Ehhe.