Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
aztafene! Nemsemmi!
Nem, nem a lepergésre gondoltam, hanem valami ezt nálad is előidézte. Namost ha becsapódsz a földbe és tényleg ms alatt szétfröccsensz ( de jó E/1 helyett E/2-ben beszélni
) sz.tem időd se lenne felfogni a dolgot, de még érezni se. Elvégre okés, hogy az ingereg fény közeli sebességgel terjednek, de annak is van egy felső határa.
Pár napja a cégnél, lehajoltam h ki dobjak v.mit a kukába, és véletlenül bevertem a fejem a két íróasztalt elválasztó ööö falba, vagy mi a szösz. Nem láttam ,mert pont az élével szembe álltam. Csak lehajoltam és puff, egyből vissza ugyan, de a fájdalom csak 1-1,5 sec után jött, de akkor nagyon. Tehát végülis sz.tem ha a nano sec alatt szétfröccsensz, akkor esélyed se lenne érezni belőle bármit is. Akkor egyből megtudod mi van a halál után... vagy épp csak simán semmi se lesz azt kész...
Azért én reménykedem, hogy lesz valami...bár nehéz elképzelni... Főleg tudományos oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az írás azért született, mert kb 1-1,5 éve elég sokat jár az agyam a halálon. De kezdjük az elején.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Keresünk dokkolókat
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest