Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Viszlát #17 üzenetére

Elnézést. Tényleg kimaradt az, hogy ez csak saját vélemény.
    Mindettől függetlenül, semmivel sincs több bizonyítékod az ellenkezőjére mint nekem, az enyémre. Csak azért mert egy ezeréves könyvben az van írva, az nem bizonyít semmit.
    Ennyi erővel én is állíthatnám, hogy baromság amit te vagy a Biblia állít. Semmivel sincs rá több megalapozottság mint amit én állítottam.
    Amúgy semmiképpen nem akarom a vallás témát idekeverni. A vallás topicban már kifejtettem a véleményemet erről. A kedves hívó fórumozók válaszoltak is a nagyrészére, viszont rengeteg olyan kérdés marad nyitva, amire semmi érdemlegeset nem tudtak válaszolni, csak a hablaty szöveg ment, amit már sokszor sok embertől hallottam, viszont érdemi válasz nem sok született.

Az írás inkább arról akart szólni ( és elnézést ha nem teljesen így sikerült), hogy mekkora volt a saját rádöbbenésem erre a dologra. És, hogy mennyire semmibe veszik az emberi életet manapság (is). Mennyire hétköznapivá vállt a halál a mai emberek számára, nem képesek átérezni hogy valóban mit is takar, mindaddig amíg valamelyik közeli hozzátartozójukkal meg nem történik.

Új hozzászólás Aktív témák