- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Jesus
Nem olyan könnyen emészthető mint ahogy gondoltam, de meg lehet vele bírkózni -
DarkByte
addikt
Huh, jócskán belemerülsz a témába, párszor meg is kellett rágnom. Nagyon profi írás, úgyhogy én mindenképpen várom a folytatást.
-
Skecher
tag
Hát jó úton haladsz az biztos!
Pár GUI-val már énis próbálkoztam, voltak szerkeszthető profilok is, de megmondom őszintén, a beállítható értékek 70-80%-ról gőzöm nem volt, hogy mi!
Nézegettem pár külföldi fórumot, de nagyon emészthetetlennek tűnt a dolog, ugyhogy abba is hagytam az egészet! Most, hogy megjelent az írásod, vérszemet kaptam, elő is halásztam a progit!
Nézegetem, próbálgatom mi, mire való!
/Leiming's-féle GUI, illetve MeGUI/
-
Gondolkodtam rajta, hogy rögtön kezdjem-e a gyakorlattal, de elég sok dolog van, amit nem árt tudni ahhoz, hogy tudjuk, egyes opciók miért pont olyan értéket kapnak, mit beállítunk. Ezért döntöttem az elmélet előrehozásánál. Pl.: az x264 CLI paramétereinek nagyon nagy hányadára magyarázatot lehet kapni és meg is fogom magyarázni mindet, hogy mire jók, így nem leszünk többé a GUI-k, frontendek előre beállított profiljainak rabjai.
Legalábbis ez a célom. Remélem el is érem. -
cizoe
őstag
Nafyon professzionális írás, ennek ellenére közérthető.. Ja és hiánypótló! Nagy grat!
-
Typhoon47
senior tag
Megint csak ismételni, tudom magam, mint az első résznél.
Profi, részletes és jól összerakott cikk lett. Grat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A második részben az enkódolás lépéseivel, a legfontosabb definíciókkal, azok használatával ismerkedünk...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fűnyíró topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest