- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Jesus
Nem olyan könnyen emészthető mint ahogy gondoltam, de meg lehet vele bírkózni -
DarkByte
addikt
Huh, jócskán belemerülsz a témába, párszor meg is kellett rágnom. Nagyon profi írás, úgyhogy én mindenképpen várom a folytatást.
-
Skecher
tag
Hát jó úton haladsz az biztos!
Pár GUI-val már énis próbálkoztam, voltak szerkeszthető profilok is, de megmondom őszintén, a beállítható értékek 70-80%-ról gőzöm nem volt, hogy mi!
Nézegettem pár külföldi fórumot, de nagyon emészthetetlennek tűnt a dolog, ugyhogy abba is hagytam az egészet! Most, hogy megjelent az írásod, vérszemet kaptam, elő is halásztam a progit!
Nézegetem, próbálgatom mi, mire való!
/Leiming's-féle GUI, illetve MeGUI/
-
Gondolkodtam rajta, hogy rögtön kezdjem-e a gyakorlattal, de elég sok dolog van, amit nem árt tudni ahhoz, hogy tudjuk, egyes opciók miért pont olyan értéket kapnak, mit beállítunk. Ezért döntöttem az elmélet előrehozásánál. Pl.: az x264 CLI paramétereinek nagyon nagy hányadára magyarázatot lehet kapni és meg is fogom magyarázni mindet, hogy mire jók, így nem leszünk többé a GUI-k, frontendek előre beállított profiljainak rabjai.
Legalábbis ez a célom. Remélem el is érem. -
cizoe
őstag
Nafyon professzionális írás, ennek ellenére közérthető.. Ja és hiánypótló! Nagy grat!
-
Typhoon47
senior tag
Megint csak ismételni, tudom magam, mint az első résznél.
Profi, részletes és jól összerakott cikk lett. Grat
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Dobozos Asus ROG G614JL/I9-13980HX/16GB Ram/512GB SSD/RTX 4070 8GB/FHD+/165Hz/
- Exclusive ajánlat! Dobozos LG GRAM /i7-1165G7/16GB RAM/512 SSD/16"COL/IPS/Garancia/2560X1600
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/ I7-11800H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 3070 8GB 300 Hz FHD IPS/
- GIGABYTE B760M AORUS ELITE AX
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest