- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Jesus
Nem olyan könnyen emészthető mint ahogy gondoltam, de meg lehet vele bírkózni -
DarkByte
addikt
Huh, jócskán belemerülsz a témába, párszor meg is kellett rágnom. Nagyon profi írás, úgyhogy én mindenképpen várom a folytatást.
-
Skecher
tag
Hát jó úton haladsz az biztos!
Pár GUI-val már énis próbálkoztam, voltak szerkeszthető profilok is, de megmondom őszintén, a beállítható értékek 70-80%-ról gőzöm nem volt, hogy mi!
Nézegettem pár külföldi fórumot, de nagyon emészthetetlennek tűnt a dolog, ugyhogy abba is hagytam az egészet! Most, hogy megjelent az írásod, vérszemet kaptam, elő is halásztam a progit!
Nézegetem, próbálgatom mi, mire való!
/Leiming's-féle GUI, illetve MeGUI/
-
Gondolkodtam rajta, hogy rögtön kezdjem-e a gyakorlattal, de elég sok dolog van, amit nem árt tudni ahhoz, hogy tudjuk, egyes opciók miért pont olyan értéket kapnak, mit beállítunk. Ezért döntöttem az elmélet előrehozásánál. Pl.: az x264 CLI paramétereinek nagyon nagy hányadára magyarázatot lehet kapni és meg is fogom magyarázni mindet, hogy mire jók, így nem leszünk többé a GUI-k, frontendek előre beállított profiljainak rabjai.
Legalábbis ez a célom. Remélem el is érem. -
cizoe
őstag
Nafyon professzionális írás, ennek ellenére közérthető.. Ja és hiánypótló! Nagy grat!
-
Typhoon47
senior tag
Megint csak ismételni, tudom magam, mint az első résznél.
Profi, részletes és jól összerakott cikk lett. Grat
Új hozzászólás Aktív témák
lo A második részben az enkódolás lépéseivel, a legfontosabb definíciókkal, azok használatával ismerkedünk...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest