Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
panaro
csendes tag
Sajnos ahhoz nekem nem elég a pénz, feleséget is kellene cserélnem. Pontosabban, ha hazaállítanék egy félmillás géppel, a feleségcsere magától megoldódna. Ennyit nem ér egy kütyü. Egyelőre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@Medocsabi Ha a hype-ra hajtanék, nem Windowsos cuccot vennék. Tudtommal az nem menő.
Van olyan felhasználás, amelyhez ez szerintem ideális. Nekem otthoni és munkahelyi, tablet és notebook is lenne egyszerre. Nagyon fontos, hogy aktív tollat is támogat. Lehet rajta gépelni, de kényelmesen kézzel jegyzetelni, sőt, a Windows Inknek köszönhetően a dokumentumokat kézzel "dekorálni". Így a munkahelyen a papírhasználatom gyakrolatilag nulla lesz (nem kell megbeszélésekre anyagot nyomtatni, hogy tudjak rá jegyzetelni), sőt, talán a rendszergazdák lesznek olyan jók, hogy beillesztik az eszközt a munkahelyi hálózatba. Így esetleg az irodai PC-met is ki tudná váltani. Nem tudok arról, hogy az asztali Office és más hasonló programok futtatása kicsit is gondot okozna neki. A gép könnyű, mégis elegendően nagy a képernyője a munkához, és nem hal bele, ha egyszerre három ablakban dolgozom. Otthon pedig csak egy sima tablet, ami szintén jól jönne. Emellett persze gyönyörű is, nem tagadom. A T300CHI legalábbis az. Viszont a proci miatt magam is gondolkodom az Acer Switch Alpha 12-ben, ahogyan említettem is. Abban iU-k vannak. Viszont ez meg tovább bírja szusszal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Formula-1
- LEGO klub
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Óra topik
- További aktív témák...
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van olyan felhasználás, amelyhez ez szerintem ideális. Nekem otthoni és munkahelyi, tablet és notebook is lenne egyszerre. Nagyon fontos, hogy aktív tollat is támogat. Lehet rajta gépelni, de kényelmesen kézzel jegyzetelni, sőt, a Windows Inknek köszönhetően a dokumentumokat kézzel "dekorálni". Így a munkahelyen a papírhasználatom gyakrolatilag nulla lesz (nem kell megbeszélésekre anyagot nyomtatni, hogy tudjak rá jegyzetelni), sőt, talán a rendszergazdák lesznek olyan jók, hogy beillesztik az eszközt a munkahelyi hálózatba. Így esetleg az irodai PC-met is ki tudná váltani. Nem tudok arról, hogy az asztali Office és más hasonló programok futtatása kicsit is gondot okozna neki. A gép könnyű, mégis elegendően nagy a képernyője a munkához, és nem hal bele, ha egyszerre három ablakban dolgozom. Otthon pedig csak egy sima tablet, ami szintén jól jönne. Emellett persze gyönyörű is, nem tagadom. A T300CHI legalábbis az. Viszont a proci miatt magam is gondolkodom az Acer Switch Alpha 12-ben, ahogyan említettem is. Abban iU-k vannak. Viszont ez meg tovább bírja szusszal.