Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
Reszben egyetertek...de szerintem a legtobb hiba az on keszulekeben van...
Egyszeru dolgokat nem tudnak mint peldaul random jatsz egy videot egy konyvtarbol. (sorozatoknal igen hasznos)
Hat szerintem ilyet rajtad kivul senki nem akar
Az enyem ha az erositovel egyszer elveszi a hdmi a 'megbeszelt' felbontast, ujrainditas utan 480i ben jelenit meg (a setupban nem is valaszthato a 1080p se 720 as felbontas)
Nekem is erositon keresztul megy, es semmi baja sosem, az fw frissites utan kellett csak hozzanyulni, egyszer beallitani a felbontast!
De! NE hdmi auto legyen, hanem kezzel allitsd be, pl 720P
[link]
Itt a 2. menupont.
Ha igy is csinalja, akkor az erositoddel/tv-val van a hiba sztem.Elfelejti hogy mindig jelenitsen meg feliratot
Ennek is van default beallitasa (talan MISC-ben), de nekem mindig emlekszik.Szoval meg kellene allni egy pillanatra es elgondolkodni miert van az hogy egy lejatszo masodik evesen mar nem supportalt. Nincs fw update, nem foglalkozik senki a kerdesekkel bugokkal stb.
[link]
Ez mar majdnem 3. eves a cucc
Szoval nem annyira tragikus a helyzet mint irod...de az biztos hogy rohammunka van.
@TayRol
Koszi, nagyon kivancsi vagyok!
-
erdoke
titán
Jól értem, hogy kipróbáltál egyet (az egyik legolcsóbb "márkásat") a több tucat jelenleg kapható médialejátszóból, és levontad a következtetést, hogy mind szar?
Én nem sokkal drágábban vettem lejátszót (kb. 19-21e, ha levonom a benne található HDD árát), és eddig sokkal inkább jókat tudok írni róla, mint rosszakat. Nem veszettül csicsás a felülete, de legalább nem zavaróan lassú. Tucatnyi különböző felbontást küldtem már rá, a TV-n sose volt semmi gond. Eddig a hanggal se, bár a DTS HD MA-t nem adja ki digitálisan, ami különösebben nem érdekel, úgyse tudja az erősítőm.
HDMI kihúz? ROTFL, vágd ki azt a szart az ablakon, és vegyél normálisat.(#33) avman
Azt hiszem, mindent felskáláz, legalábbis eddig nem tűnt fel, hogy valami ne 1080-as lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)