Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
LPCM-nél stereo a jel, ami megy az erolkodobe de nekem mar 5.1-en szolal meg hala a Logic7-nek.

Nah ok, de az "nem igazi" 5.1, hanem az erolkodo altal szimulalt 5.1 - a stereo jelbol

Nekem 1+ HD Mini van, es ha LPCM Multi-ra allitom a kimenetet, akkor a Mini dekodolja az AAC-t, es igazi 5.1-kent kuldi ki az erositobe (amugy onkyo-m van), ami ki is irja hogy "multichannel input". Csakhat valamiert a center nem hallhato

passtrough-nal nincs hang.
Nekem azt hiszem itt is 2.0...de majd megnezem otthon most mar en is pontosan.Koszi a teszteket!

-
Z_A_P
addikt
Utolso kerdesem

Es a beerkezett jel 5.1 volt vagy 2.0?
Hogyan jatszotta le az erositod?Nekem 3 fele beallitas van a hangra a menuben (habar en HDMI-t hasznalok):
1)passthrough
2)LPCM multi
3)LPCM stereoAz 1+3 jol megy, rendes hang, de "csak" sztereo (mutatja az erositom, hogy stereo)
Ha 2 valasztom a mini-n, akkor mutatja az erosito hogy "multichannel input", de nincs center.
Az 1.0 fw-ben meg jo volt, utana ****-ott el.
-
Z_A_P
addikt
Reszben egyetertek...de szerintem a legtobb hiba az on keszulekeben van...
Egyszeru dolgokat nem tudnak mint peldaul random jatsz egy videot egy konyvtarbol. (sorozatoknal igen hasznos)
Hat szerintem ilyet rajtad kivul senki nem akar
Az enyem ha az erositovel egyszer elveszi a hdmi a 'megbeszelt' felbontast, ujrainditas utan 480i ben jelenit meg (a setupban nem is valaszthato a 1080p se 720 as felbontas)
Nekem is erositon keresztul megy, es semmi baja sosem, az fw frissites utan kellett csak hozzanyulni, egyszer beallitani a felbontast!
De! NE hdmi auto legyen, hanem kezzel allitsd be, pl 720P
[link]
Itt a 2. menupont.
Ha igy is csinalja, akkor az erositoddel/tv-val van a hiba sztem.Elfelejti hogy mindig jelenitsen meg feliratot
Ennek is van default beallitasa (talan MISC-ben), de nekem mindig emlekszik.Szoval meg kellene allni egy pillanatra es elgondolkodni miert van az hogy egy lejatszo masodik evesen mar nem supportalt. Nincs fw update, nem foglalkozik senki a kerdesekkel bugokkal stb.
[link]
Ez mar majdnem 3. eves a cucc
Szoval nem annyira tragikus a helyzet mint irod...de az biztos hogy rohammunka van.
@TayRol
Koszi, nagyon kivancsi vagyok!
-
Z_A_P
addikt

Hat ez fura. Az erositod 99% h nem tudja dekodolni az AAC multi-t, tehat passthrough-val (passthrough = atkuldi az erositonek a hang adatot atalakitas nelkul, h az dekodolja a hangot) bukod az 5.1-et. Ezt kene megtennie a Mini-nek, majd PCM multi-kent atkuldeni. (output: PCM Multichannel-t kivalasztva) -
Z_A_P
addikt
De jo, vk kollega

Meg tudnad esetleg nezni ezzel:
[link]Mivel AAC-t nem tamogatnak az erositok, igy a passthrough helyett MultiCh PCM-re kell allitani a kimenetet, es ugy tesztelni. (Passthrouhg-ban stereon megy, ugy jo)
Az erositon "Multichannel" kell h megjelenjen (bar erositoje valogatja)Koszonom!!

-
Z_A_P
addikt
Nekem Mini 1.5 van
(ez az ujabb chipsettel szeretlt Mini1).Nade a lenyeg, van egy frissitese a GUI2-nek, amiben vannak shortcut-ok: a legjobb dolog amit eddig beleraktak. Barmit el lehet menteni, es akkor nem kell 15 konyvtaron keresztul maszni mire beerunk a LAN-on a movies-ba.
Ellenben a GUI2-vel ha AAC hangot (par regi filmben sajnos meg ilyen rakas szar van) HDMI: multichannel PCM-el tovabbitva a HM erositobe a Mini nem rendesen dekodolja: a center hangfal az 5.1-bol tul halk, tulkepp szinte nema.

Igy a beszedeket nem lehet hallani.
Stereo PCM-el mar jo, csak akkor nincs 5.1
Ti teszteltetek ezt, nektek jo?Es a lenyegi kerdes, a legnagyobb hibaja a Mini1-nek: a taviranyito.
En 99% elegedett vagyok a Mini1-el,de a taviranyitoja botrany. Kb +- 5 fokot lehet elterni a hajszal pontos lejatszora valo mutatastol, kulonben nem veszi a jelet. Tenyleg pont ra kell mutatni mint egy fenykarddal, es akkor hajlando erzekelni.
Van mellette egy onkyo erositom, na annak lehet a plafon fele, hatam moge, az mindenhol erzekeli. De szegeny mini rettento szar ebben.
Ti mit tapasztaltatok, van ebben javulas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- XPEnology
- Elektromos autók - motorok
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Automata kávégépek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest