Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Jól értem, hogy kipróbáltál egyet (az egyik legolcsóbb "márkásat") a több tucat jelenleg kapható médialejátszóból, és levontad a következtetést, hogy mind szar?
Én nem sokkal drágábban vettem lejátszót (kb. 19-21e, ha levonom a benne található HDD árát), és eddig sokkal inkább jókat tudok írni róla, mint rosszakat. Nem veszettül csicsás a felülete, de legalább nem zavaróan lassú. Tucatnyi különböző felbontást küldtem már rá, a TV-n sose volt semmi gond. Eddig a hanggal se, bár a DTS HD MA-t nem adja ki digitálisan, ami különösebben nem érdekel, úgyse tudja az erősítőm.
HDMI kihúz? ROTFL, vágd ki azt a szart az ablakon, és vegyél normálisat.(#33) avman
Azt hiszem, mindent felskáláz, legalábbis eddig nem tűnt fel, hogy valami ne 1080-as lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest