- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
huskydog17 #28 üzenetére
Teljesen igazad van, elírtam. Természetesen a Hyundai a Hynix elődje. (Arra koncentráltam, hogy ezeket a szaros neveket jól írjam le...
)
-
válasz
huskydog17 #18 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek, hogy elolvastátok!
A kérdéseidre válaszolva: valóban 2 Hyundai és 1 Hynix van, de a Hynix a Hyundai elődje, és nálam ez már összemosódik, azaz Hyundai és Hynix nálam egy és ugyanaz. Aki ezzel tisztában van, az kb. sejtette, hogy értem. Aki nem, az is érti most már.
Hogy miért használtam Milleniumot? Egy korábbi tesztemben azt használtam a régi kártyákhoz való jobb driverek miatt, és ugyanabban a gépben teszteltem ezeket a kártyákat is. Igazából ezek az eredmények már hónapok óta megvoltak, csak most jutottam el odáig, hogy megírom belőlük a cikket. Nálam nem arról szól az ilyen cikkírás, hogy feldobom a grafikonokat és kész, hanem kerek cikket kanyarítok köréjük, aminek tartalma, mondanivalója is van. A hozzám hasonló régi motorosoknak nosztalgia, a fiataloknak meg ismerkedés a múlt hardvereivel.
#22 kpal: Gyűjtöttem, de most már inkább csak a teszt miatt szerzem be őket, utána továbbadom. Bár így is van itthon vagy 20-30 db VGA kártya, de persze csak régebbi típusok, amik már nem kerülnek túl sok pénzbe.
-
elithun
őstag
válasz
huskydog17 #18 üzenetére
Amikor azt említette, hogy 4-ből 3-kártyán Hynix memória van, akkor szerintem általánosságban beszélt a videokártyákról, és nem a tesztben szereplőkről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest