Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
huskydog17 #28 üzenetére
Teljesen igazad van, elírtam. Természetesen a Hyundai a Hynix elődje. (Arra koncentráltam, hogy ezeket a szaros neveket jól írjam le...
)
-
Yutani
nagyúr
válasz
huskydog17 #18 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek, hogy elolvastátok!
A kérdéseidre válaszolva: valóban 2 Hyundai és 1 Hynix van, de a Hynix a Hyundai elődje, és nálam ez már összemosódik, azaz Hyundai és Hynix nálam egy és ugyanaz. Aki ezzel tisztában van, az kb. sejtette, hogy értem. Aki nem, az is érti most már.
Hogy miért használtam Milleniumot? Egy korábbi tesztemben azt használtam a régi kártyákhoz való jobb driverek miatt, és ugyanabban a gépben teszteltem ezeket a kártyákat is. Igazából ezek az eredmények már hónapok óta megvoltak, csak most jutottam el odáig, hogy megírom belőlük a cikket. Nálam nem arról szól az ilyen cikkírás, hogy feldobom a grafikonokat és kész, hanem kerek cikket kanyarítok köréjük, aminek tartalma, mondanivalója is van. A hozzám hasonló régi motorosoknak nosztalgia, a fiataloknak meg ismerkedés a múlt hardvereivel.
#22 kpal: Gyűjtöttem, de most már inkább csak a teszt miatt szerzem be őket, utána továbbadom. Bár így is van itthon vagy 20-30 db VGA kártya, de persze csak régebbi típusok, amik már nem kerülnek túl sok pénzbe.
-
elithun
őstag
válasz
huskydog17 #18 üzenetére
Amikor azt említette, hogy 4-ből 3-kártyán Hynix memória van, akkor szerintem általánosságban beszélt a videokártyákról, és nem a tesztben szereplőkről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő