Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
huskydog17 #18 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek, hogy elolvastátok!
A kérdéseidre válaszolva: valóban 2 Hyundai és 1 Hynix van, de a Hynix a Hyundai elődje, és nálam ez már összemosódik, azaz Hyundai és Hynix nálam egy és ugyanaz. Aki ezzel tisztában van, az kb. sejtette, hogy értem. Aki nem, az is érti most már.
Hogy miért használtam Milleniumot? Egy korábbi tesztemben azt használtam a régi kártyákhoz való jobb driverek miatt, és ugyanabban a gépben teszteltem ezeket a kártyákat is. Igazából ezek az eredmények már hónapok óta megvoltak, csak most jutottam el odáig, hogy megírom belőlük a cikket. Nálam nem arról szól az ilyen cikkírás, hogy feldobom a grafikonokat és kész, hanem kerek cikket kanyarítok köréjük, aminek tartalma, mondanivalója is van. A hozzám hasonló régi motorosoknak nosztalgia, a fiataloknak meg ismerkedés a múlt hardvereivel.
#22 kpal: Gyűjtöttem, de most már inkább csak a teszt miatt szerzem be őket, utána továbbadom. Bár így is van itthon vagy 20-30 db VGA kártya, de persze csak régebbi típusok, amik már nem kerülnek túl sok pénzbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Autós topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Apple iPhone 17 - alap
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest