Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
huskydog17 #18 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek, hogy elolvastátok!
A kérdéseidre válaszolva: valóban 2 Hyundai és 1 Hynix van, de a Hynix a Hyundai elődje, és nálam ez már összemosódik, azaz Hyundai és Hynix nálam egy és ugyanaz. Aki ezzel tisztában van, az kb. sejtette, hogy értem. Aki nem, az is érti most már.
Hogy miért használtam Milleniumot? Egy korábbi tesztemben azt használtam a régi kártyákhoz való jobb driverek miatt, és ugyanabban a gépben teszteltem ezeket a kártyákat is. Igazából ezek az eredmények már hónapok óta megvoltak, csak most jutottam el odáig, hogy megírom belőlük a cikket. Nálam nem arról szól az ilyen cikkírás, hogy feldobom a grafikonokat és kész, hanem kerek cikket kanyarítok köréjük, aminek tartalma, mondanivalója is van. A hozzám hasonló régi motorosoknak nosztalgia, a fiataloknak meg ismerkedés a múlt hardvereivel.
#22 kpal: Gyűjtöttem, de most már inkább csak a teszt miatt szerzem be őket, utána továbbadom. Bár így is van itthon vagy 20-30 db VGA kártya, de persze csak régebbi típusok, amik már nem kerülnek túl sok pénzbe.
-
elithun
őstag
válasz
huskydog17 #18 üzenetére
Amikor azt említette, hogy 4-ből 3-kártyán Hynix memória van, akkor szerintem általánosságban beszélt a videokártyákról, és nem a tesztben szereplőkről.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő