Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"és a pc véleménydiktatúra felszámolása lenne."
Az a baj, hogy ez az egész "pc" jelenség sokszor igen szubjektív. Itt a fórumon is kaptam már azért, mert egy radikális(abb) nézeteket vallónak minden pc, meg vadliberális aminél nem folyik vér... Ha azt merem mondani hogy egy nőnek is joga van csinálni a dolgait és nem gondolom hogy pofázzon bele mindenki hogy mi a feladata, akkor már pc vagyok. Ha nem akarok bárkit tartónlőni akinek más a véleménye akkor is. Kéne húzni egy ésszerű határt, ahol nevén lehet nevezni dolgokat, problémákat, és nem hőbörgés lesz a vége, de itt megint konszenzus kéne ami meg nincs.
-
mbalint987
aktív tag
"például te is kiválóan egyenlőségjelet teszel a családon belüli erőszak és a családon belül nők sérelmére elkövetett erőszak közé."
Nem feltétlenül az Isztambuli Egyezményt védeném én (mert nyitott vagyok a kritikákra, és változhat a véleményem), hanem a családon belüli erőszak ellen szólalok fel. Leírtam: nem látom, hogy az említett egyezmény helyett bárki is megalkotott volna valami szalonképesebb alternatívát (ami mondjuk az ún. "antifeminista" férfiaknak is elfogadható lenne).Mondom még egyszer: lehet itt szavakon rágódni és szőrszálat hasogatni, de az állam családon belüli erőszak megelőzésével és az áldozatok segítésével kapcsolatban elégtelenre vizsgázott. Erről kéne beszélni inkább.
-
mbalint987
aktív tag
Kit érdekel, hogy mit ír a kormányoldal? Van támogatásbővítés, vagy nincs? Nem bonyolult a válasz, egy Igent vagy Nemet várnék (hint: Nem!). Írhat bármit a kormánymédia, a kormányzat mégsem töri kezét-lábát a bővítésért. Mindenesetre örülök, hogy a kormányzati média is felkaptam a fejét, teljesen jogosan tette.
(#12) bambano: Tudod mi a fércmunka? Az, ami ma Magyarországon folyik ezen a területen (is). Mert lehet szidni az Isztambuli Egyezményt, lehet tiltakozni a ratifikációja ellen, csak valahogy nem látom, hogy egyébként letenne valaki az asztalra ennél szalonképesebb csomagot.
Az igazi szégyen az, hogy ma a magyar kormányzat nemhogy segítené (esetleg megelőzné) a családon belüli erőszakot, hanem a bántalmazott nőkbe kettőt bele is rúg, csak a rend kedvéért. Jó lenne ha leszállnál a magaslóról, és megnéznéd, hogy mi folyik körülötted.... Persze, láthatsz Te mindent, ha az értékrendedbe belefér olyan dolog is, ami mondjuk az enyémbe már piszkosul nem.
-
mbalint987
aktív tag
"a hírekből úgy tűnik, hogy ezt nem veri végig..."
"A kormány több mint két éve ígéri a program kibővítését, ami viszont a katolikus egyháznak nem tetszene - hangzott el a HírTv híradójában." (forrás)"nincs. tegyük hozzá: szerencsére."
Miért is?
Még a végén történne valami is a családon belüli erőszak felszámolásáért...
"növekszik a kapcsolaton belüli erőszak száma az országban. Tavaly másfélszer annyi szexuális erőszakot – 306-ot – követtek el, mint 2014-ben, és 96 nőt öltek meg, minden másodikat saját hozzátartozója." (forrás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még a végén történne valami is a családon belüli erőszak felszámolásáért...