- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbalint987
aktív tag
"például te is kiválóan egyenlőségjelet teszel a családon belüli erőszak és a családon belül nők sérelmére elkövetett erőszak közé."
Nem feltétlenül az Isztambuli Egyezményt védeném én (mert nyitott vagyok a kritikákra, és változhat a véleményem), hanem a családon belüli erőszak ellen szólalok fel. Leírtam: nem látom, hogy az említett egyezmény helyett bárki is megalkotott volna valami szalonképesebb alternatívát (ami mondjuk az ún. "antifeminista" férfiaknak is elfogadható lenne).Mondom még egyszer: lehet itt szavakon rágódni és szőrszálat hasogatni, de az állam családon belüli erőszak megelőzésével és az áldozatok segítésével kapcsolatban elégtelenre vizsgázott. Erről kéne beszélni inkább.
-
mbalint987
aktív tag
Kit érdekel, hogy mit ír a kormányoldal? Van támogatásbővítés, vagy nincs? Nem bonyolult a válasz, egy Igent vagy Nemet várnék (hint: Nem!). Írhat bármit a kormánymédia, a kormányzat mégsem töri kezét-lábát a bővítésért. Mindenesetre örülök, hogy a kormányzati média is felkaptam a fejét, teljesen jogosan tette.
(#12) bambano: Tudod mi a fércmunka? Az, ami ma Magyarországon folyik ezen a területen (is). Mert lehet szidni az Isztambuli Egyezményt, lehet tiltakozni a ratifikációja ellen, csak valahogy nem látom, hogy egyébként letenne valaki az asztalra ennél szalonképesebb csomagot.
Az igazi szégyen az, hogy ma a magyar kormányzat nemhogy segítené (esetleg megelőzné) a családon belüli erőszakot, hanem a bántalmazott nőkbe kettőt bele is rúg, csak a rend kedvéért. Jó lenne ha leszállnál a magaslóról, és megnéznéd, hogy mi folyik körülötted.... Persze, láthatsz Te mindent, ha az értékrendedbe belefér olyan dolog is, ami mondjuk az enyémbe már piszkosul nem.
-
mbalint987
aktív tag
"a hírekből úgy tűnik, hogy ezt nem veri végig..."
"A kormány több mint két éve ígéri a program kibővítését, ami viszont a katolikus egyháznak nem tetszene - hangzott el a HírTv híradójában." (forrás)"nincs. tegyük hozzá: szerencsére."
Miért is?Még a végén történne valami is a családon belüli erőszak felszámolásáért...
"növekszik a kapcsolaton belüli erőszak száma az országban. Tavaly másfélszer annyi szexuális erőszakot – 306-ot – követtek el, mint 2014-ben, és 96 nőt öltek meg, minden másodikat saját hozzátartozója." (forrás) -
mbalint987
aktív tag
Nem az a fő baj, hogy így gondolkodik a püspökúr, hanem hogy az egyház végigveri az akaratát az országot vezető dilettánsokon...
Az isztambuli egyezmény ratifikálva van már? Nem. Vergődik itt a szerencsétlen LMP, de mindhiába, a magyar kormány nem olyan kormányzat, ahol fontos lenne a családon belüli erőszak felszámolása.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest