Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Szerintem nem. Azt tudta hogy nála biztos jobban keresek. Arra hogy mennyire csóró vagyok az első randin rájött. Szerinted miért akart szakítani 2 nappal utána, aztán meg hirtelen csak szex kapcsolatot akart? Mert csóró vagyok. Meg nem akartam elköltözni itthonról. Ha nem lenne ennyi tartozásom és hajlandó lettem volna elköltözni tuti máshogy alakul a sztori. Tudod a költözés azért fontos hogy fizesse valaki az albérletet mert ö nem tudná. Meg az új ruháit, a kis kutyuskáját stb stb. Más alkalmasabb volt erre a célra.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére
"A barátos női kioktatták hogy csak és kizárólag pénzes pasival kezdjen."
Rólad tudhatta, hogy nem tartozol a lóvés kategóriába...
-
Csoffadalom
tag
A barátos női kioktatták hogy csak és kizárólag pénzes pasival kezdjen. Azt használja ki ameddig tudja majd dobja és keressen másikat. És kezdődik előröl az egész. Esetleg ha ez nem igaz akkor csak bosszút áll minden pasin. Vagy mind a kettő igaz, nem tudom. Az biztos hogy az albérlet meg az új cuccai nincsenek ingyé.
-
Expulso
tag
'..vagy csak nagyon rafinált játékos, aki a vélt, vagy valós sérelmeiért áll bosszút a férfiakon. Csak az a baj, hogy olyanokat is megbánt ezzel, akik tényleg nem ezt érdemlik.'
én ezzel a verzióval küldtem is volna jó messzire az első hét után.
annak a lánynak komoly gondjai voltak/vannak a fejében és a szívében is.
-
Vakegérke
félisten
Én meg jól beszólogatok.

-
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Nekem nin s sok sztorim, majd olvasgatok.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Tudok egy jó kis helyet, a 68-as busz ott tesz le. Tauril.

Bocs a gonoszkodásért.

-
Vakegérke
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Én pedig úgy gondolom, hogy ráéreztél az írás ízére. Írni fogsz, mert gondolatokat, érzelmeket megosztani jó.
Új meló akad? Az is jó téma. Kezdeti botladozások, beilleszkedés, bármi.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére
"A következőt már írom."
Ez jó hír.
-
gzbotii
nagyúr
Elolvastam. Hosszu volt

Az biztos, nem szulettel szerencses csillagzat alatt
ezt is olvastam volt, ez sem egy vidam tortenet 
-
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Hat... ez tenyleg eleg kozhelyesen hangzik, es nemis nagyon hasznalt. Mar ne sertodj meg, nem bantasbol mondom. Az utobbi 30 evben asszem, 4x talalkoztam az apammal. Utoljara az eskuvomon, ami 99-ben volt. Szoval, az en fiam is kibirna nelkulem, es lehet, jobb is lenne neki, ha nem bankodna, fajna a szive miattam. Nekem egy toredek masodpercre sem hianyzott az edesapam, ebben az utolso ropke 3 evtizedben. Csak ugy irom!..
-
Csoffadalom
tag
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Általában nem érdekel mások baja mert elvagyok a saját problémáimmal. De ez tavaly óta megváltozott. Érdekelni kezdtek az ilyen sztorik és ha tudok segítek. Próbálok tanácsot adni, lelket önteni az emberekbe. Ez utóbbi régebben is jól ment, szóval van tapasztalatom benne. Tavaly ugyebár borzalmas sokk ért és mélyen magamba zuhantam. A elme olyan helyein voltam, amikről fingom se volt soha. Olyan mélyen zuhantam magamba hogy azt hittem nincs visszaút. Megküzdöttem a démonaimmal, a lidérceimmel, minden ilyen szörnnyel. Sokáig tartott és kemény volt, de itt vagyok!!! Élek. Hogy minek vagy kinek azt még nem tudom, de élek. Most keresem a helyem a világban. Nem nagy előre lépés, de a mélyből már kijutottam. Hidd el, ha ezt kibírod és túléled, ezután jöhet bármi! Ilyen dolgok csak egyszer történek az emberrel. Ha ezt túléled és ember maradsz, megkapod a jutalmat érte. Legalább is én ebben hiszek. Tudom szar duma. Csak próbálok segíteni.
-
Csoffadalom
tag
Reménykedj hogy nem lesz rosszabb. Vedd tudomásul, vannak dolgok amik felett nincs hatalmad. Ez is olyan. Nézd, én azt mondom ha szereted a nejed akkor el kell engedd. Nem tehetsz mást. Tudom kurva szar ezt így kimondani, de ez van. Borzasztó nehéz ezt ép ésszel kibírni de ki kell! Ha kell gugolva, össze szorított foggal de bírni kell. Néha mindent le kell rombolni hogy újra építhesd. Tudom szar szövegek ezek de ez tényleg így van. Van egy gyereked, ha másért nem hát miatta bírd ki. Azért hogy lásd felnőni, hogy családot alapít.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Ennel ne legyen! Egesz marciusban nem lattam a fiam...

-
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Ne legyen rosszabb! Azt mar tenyleg nem tudnam elviselni!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Engem mar csak az erdekel, hogy ne fajjon!
Mar lassan az sem erdekel, hogy hogyan oldom meg... cak legyen valami! -
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
En nem hiszem, hogy igy lenne! 
A gyerek meg semmikeppen sem!Marmint egyik gyerek sem!
Se a pasase, se az enyem! -
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Felre ertesz!
O nem kihasznal, csak hagyja, hogy megtortenjenek ezek a dolgok. O ezt latta otthon. Ovele mindig csak megtortennek ezek a dolgok.
Ne iteld el, o nem rossz ember!
Pl:
A hazat kifizetem, mert nem akarom, hogy hazakoltozzon a szuleihez. Az nem lenne jo, az annya nem az az ember, akinek egyutt kene elnie a fiammal.
Ha nem veszek nekik kocsit, nincs mivel orvoshoz hordani a fiam, aki beteg, kell neki a kezeles. Persze a TB nem fizet loszart se. Max. pszichotikumokat fizetne, amitol meg zombi lenne. Megszakadna a szivem... a -
Csoffadalom
tag
Akkor meg hagyni kell a faszba. Lényegében magad teszed tönkre ha ezeket szó nélkül eltűröd. El kell válni és új életet kell kezdeni. Menjen isten hírével ahová akar azt annyi. tudom ez kegyetlenül hangzik, de ezt kell tenned különben nem csak anyagilag mész tönkre hanem lelkileg is. Kár hogy legalább egy ember nincs a közeledbe hogy kibeszélhesd ezt a sok szart magadból. Mellesleg undorító amit csinál. Ne hagyd magad tönkre tenni teljesen.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Vakegérke
üzenetére
Az, hogy a felesegem nem akarja. Marmint engem nem akar.
En meg ugysem tudnam elviselni a tarsas maganyt. Azt, meg a gyerek kedveert sem tudnam csinalni, hogy en otthon vigyazok a gyerekre, amig o elmegy a barataival bulizni. Rajtam meg atnez... Igy is szarul esik, hogy megveszem a hazat, (meg mindig azt torlesztem,) a kocsit, fizettem amikor suliba jart, meg ilyesmi, ot meg mas pasikkal latom a facebookon. Addig eljutottam, hogy nem szolok mar semmit, nem is gondolom, hogy rosszul teszi, csak megis rossz erzes.
Es a tobbi... es a tobbi... -
Vakegérke
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Szerintem is.

-
Vakegérke
félisten
Tartok tőle, hogy nem volt egyetlen barátod sem.
Tudod, ha én az lettem volna, és tudok a dologról, levágtam volna egy hegyi beszédet, szelíden rávezettelek volna a helyes útra. Ha még ez sem lett volna elég, kaptál volna két pofont tőlem, és rád olvastam volna bűneid.
Vagy megértetted volna, vagy már nem lennénk barátok.Mondd, van valami akadálya, hogy újra együtt legyetek, mint család?
-
Csoffadalom
tag
Én megálltam és állom is gond nélkül. Az elmúlt tízen valahány évben összesen ha 2x kerestem én. Mindig ő zaklat én meg egy idő után meg unom a szövegét és elzavarom. Eltelik pár év és megint zaklat, vagyis mostanában még az egy évet sem várja meg. Pláne most hogy a férjre félre kúrt. Orrba szájba hirdeti magát minden hol, csöcs kipakolva, idióta pózban mint egy tini. Nem kéne annyit hazudni és mellé beszélni és vissza kaphatna. De úgy fest erre képtelen. Akkor meg rohadjon meg egyedül.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Vakegérke
üzenetére
Szegyelni mindenkinek van mit.
Szarul viselkedtem a felesegemmel, es meg eszre sem vettem.
Megutalt ezert, pedig egy kedves, aranyos no!
(Nem akarom azt mondani, hogy o tokeletes, es nincsenek hibai!)
Sokat bantottam, mint minket, a testvereimmel, az edesanyam.
Es eszre sem vettem. Es senki nem segitett, hogy eszrevegyem.Ezert most nem vagyok a kisfiammal.
Szebb eletet kellett volna neki kapnia, mint amilyen az enyem volt!
Anya, apa, szeretet... ezt erdemelne az osszes ki mocsok!
Nem azt, hogy mindig az egyik banatos szulovel legyen.
Nem is ertheti meg ezt o. Csak rossz neki!Hat, fokent ezert.
Nem, nem vagyok jo lelek!!!

-
tvamos
nagyúr
válasz
Vakegérke
üzenetére

Csak a munka, meg a vegetalas.Varom, hogy hazamenjek a gyerekhez 1 kicsit.
Igen, tudok orulni, csak nem merek...
Mert az orom utan jon a szomorusag, a fajdalom, meg a szegyen.Es nincs az a lelki fajdalom, amire van tabletta........
Jaaa.... jut eszembe.... elolvastam a tortenetet:
Vékony Donga és Piros Pozsga
Nagyon aranyos...
Nekem is volt hasonlo, amikor 30 ev utan talalkoztam az ovis szerelmemmel...
Hogyis mondjam... felkavarta az eletem allovizet.
Neki koszonhetem azt is, hogy legalabb a munkaban leptem.
De mocsok nehez megallni, hogy ne hivogassam minden reggel! -
Vakegérke
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Senkit sem ismerünk igazán.

Gyanítottam, hogy úgy van, ahogy gondolom, csak egyértelművé akartam másokkal is tetetni a dolgot.
tvamos: Mondd, jó lélek, van egyáltalán öröm az életedben? Meló, meg vegetálás, aztán kész?
Tudsz még örülni valaminek? Látsz is, vagy csak nézel?
A Nap mindig süt, ha nem is látjuk, mert a felhők takarják. -
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Ertem. Nekem nincsenek ilyen elvarasaim mar.
De jobb nekem egyedul... -
Vakegérke
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Féltem, hogy többről van szó. Azt hittem, hogy szó szerint érted.

-
Vakegérke
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére
"... más pasira rá se néz."
Ezt hogy érted?
-
Csoffadalom
tag
-
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Azt vettem eszre, olyan tars kene, akivel lehet beszelni elektronikarol, programozasrol, autokrol, munkarol, tud segiteni barkacsolasban...
De a szekszualis preferenciaim a nokhoz vonzananak.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Azt mondjak, "minden zsaknak megvan valahol a foltja!"
En hiszek ebben, de keresni kell! Kulonben nem nagy szerencse kell, hogy rad talaljon, de akkor sem biztos, hogy eszreveszed. (Regen szerencses voltam!.. Ebben is...) -
subaruwrc
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére
mondasz valamit

tvamos
nem akarok hiú ábrándokat kelteni, hogy de van és az első sörözésed alkalmával ilyen lesz, viszont tudom hogy velem már történt ilyen, az eddigi legmélyebb nyomot egy olyan találkozás utáni kapcsolat hagyta hogy majdnem el sem mentem a buliba mert annyira nem érdekelt, aztán találkoztam VELE ( nőnemű
) és két hét múlva már minden baromi más volt 
-
subaruwrc
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Elkorcsosul ez a rohadt világ.
az biztos
nem hagynak az emberek időt egymásnak az ismerkedésre -
Csoffadalom
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Fingom sincs a reakcióról mert már rég voltam strandon vagy vízparton. Még kölyökként sokat jártam de olyankor meg nem a kigyúrt izom pöcsöket figyeltem.

Meg különben is, ahogy mostanság megfigyeltem nem az izmos pasi menő a fiatalabb csajoknál. Minél vékonyabb, minél idiótábban öltözködik annál jobb csaj fogja a kezét és mászik rá. Elkorcsosul ez a rohadt világ. -
subaruwrc
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére
nekem jöhet
de amúgy erre tényleg csak te basztál volna rá
inkább valami küzdősport vagy sima kondizás, jó feszkó levezető és még hasznos is mert van sikerélményed meg a kinézeteden is javít. sokan mondják a csajok közül hogy persze nem számít de biztos már te is megfigyelted hogyha nyáron egy szépen kidolgozott testű fószer jelenik meg, arra mi a reakció meg egy olyanra akin egy deka izom nincs ... -
Csoffadalom
tag
Főleg a pokoli időszakban jöttek elő ezek a gondolatok. Válogatott, hosszan tartó kínzásokról és egyebekről. Lehet hogy meg ártott a sok horror film nézés én nem tudom. De olyan gondolatok forogtak a fejembe akkoriban hogy még én is megijedtem magamtól.
Privátban részletezhetem ha tényleg érdekel a beteg elmém. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tvamos
nagyúr
Bocs az off-ert, de megint beleolvastam a cikkbe...
En vagy 5 gumisuto ceggel voltam kapcsolatba regebben, amunkam miatt.
Nem tudom hogy csinaljak, de doglet budosek ezek a gumik.
Amitk Nemet, meg Sved orsagbol kaptunk gumit, az nem vol olyan szornyu.
A kedvencem a vanilia illatu gumi volt, amit az egyik Magyar hozott...
Amikor felmelegitettuk, csak kiutkozott azon is a dogletes buz!.. -
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Ja ertem.
Akkor erdekel! Ki vele!.. -
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Na ezen a bosszu dolgon hangosan felrojogtem a vonaton! Csak les a sok... emberek! A bosszunak semmi ertelme! Csak rosszul johetsz ki belole! Ha nem volt kozos eletetek, nem tartozol neki semmivel. Hagyd a francba!
Nekem is azt kene, de nehez kitorolni azt a sok... 1x evet. Meg ott a gyerek... aki neha megkerdezi, mikor megyek vegre haza, esetleg nem szeretem mar, hogy csak havonta talalkozunk.
Szoval igy!..
-
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Barataim nem nagyon vannak. Nem vagyok jo tarsasag. Foleg, miota egy kis varosban elek, es napi 3 orat utazok. De igazabol nincsenek barataim... vagy... amiota megnosultem. Az meg jo reg volt mar!
-
Csoffadalom
tag
Más szavakkal, de én is hasonlóan éreztem magam tavaly, a pokol idején. Azóta épp eltelt egy év és azt kell mondanom most jobb. Persze az éjszakák szarok, mert jobb híján a takaróm ölelem. Nem tudom mikor és hogy leszek túl ezen. Ha esetleg érdekel, leírhatom a sötét gondolataim a bosszúról. Ezek csak gondolatok, eszembe sem fordult megvalósítani.
-
tvamos
nagyúr
2x...
-
tvamos
nagyúr
Ugy van ez, hogy 15 evvel ezelott az eletem egy uj mozdony volt. Tele loerovel, fenyes volt, csak ugy suhant a sineken. Elindultunk le a lejton, odatekertuk neki a kraftot, mert lattuk, emelkedo jon, felgyorsitunk jol, a lendulet, meg a kraft atvisz az emelkedon. De az emelkedo tul hosszu volt. Tulporgettuk a motort mar a lejton, az emelkedon is toltuk, csak ugy izzott a motor. Persze.... aki az oldalkocsiban ul... annak semmo sem draga. De aztan csak jottek egymas utan a hullamhegyek, a volgyek. Most meg azt vettem eszre, hogy az utasokkal a vagon mar reg egy masik vaganyon megy, ami el is kanyarodott mar. A mozdony meg... csupa kosz es.rozsda, a tekercs szakadt, a szenkefek kiegtek, aram nincs, a tirisztorok zarlatosak, a traforol jobb nem is beszelni. A fek is elkopott mar. De a kocsi nelkul baromi gyorsan szaguld a mozdony lefele a lejton... de nem latom a veget! Ugyan mi lehet ott?
-
Csoffadalom
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hát nem tudom. Nekem a barátokkal sem volt jobb, sőt még szarabb lett. Állandóan nézni hogy csókolóznak, meg majdnem ott dugnak előttem és egyebek. Ezek nem hogy nem segítettek hanem még jobban befordítottak. Tudom nem kérhetek senkit hogy ne érjen a másikhoz mert nekem rohadt szar, de legalább némi tekintettel lehettek volna. Vagy ez nagy kérés lett volna? Nem kértem erre őket, mégis egyedül hagytak a szarban.
-
tvamos
nagyúr
Ugy van ez, hogy 15 evvel ezelott az eletem egy uj mozdony volt. Tele loerovel, fenyes volt, csak ugy suhant a sineken. Elindultunk le a lejton, odatekertuk neki a kraftot, mert lattuk, emelkedo jon, felgyorsitunk jol, a lendulet, meg a kraft atvisz az emelkedon. De az emelkedo tul hosszu volt. Tulporgettuk a motort mar a lejton, az emelkedon is toltuk, csak ugy izzott a motor. Persze.... aki az oldalkocsiban ul... annak semmo sem draga. De aztan csak jottek egymas utan a hullamhegyek, a volgyek. Most meg azt vettem eszre, hogy az utasokkal a vagon mar reg egy masik vaganyon megy, ami el is kanyarodott mar. A mozdony meg... csupa kosz es.rozsda, a tekercs szakadt, a szenkefek kiegtek, aram nincs, a tirisztorok zarlatosak, a traforol jobb nem is beszelni. A fek is elkopott mar. De a kocsi nelkul baromi gyorsan szaguld a mozdony lefele a lejton... de nem latom a veget! Ugyan mi lehet ott?
-
subaruwrc
félisten
még mindig agyalok rajta hogy mi legyen és még egy utolsó olyan esélyt fogok adni ennek a történetnek hogy szemtől szembe belemondom az arcába amit én gondolok erről az egészről meg amit fel tudok ajánlani vele szemben, ha mellébeszél, nem válaszol vagy csak szimplán látom hogy leszarja az egészet akkor otthagyom

-
nrth
csendes tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Így igaz! Az élet azért van, hogy élvezzük, nem pedig azért, hogy alárendeljük magunkat mások akaratának, vagy szeszélyeinek, ezzel aláírva a saját mazochista szerződésünket.
Egyébként a nőt a 2. nem beteljesült randinál elhajtottam volna a búsba... És akkor türelmes voltam.

-
subaruwrc
félisten
igen, ezzel egyetértek, hogy le kell vonni az egyes dolgokból a megfelelő következtetéseket, és lehetőség szerint tanulni belőlük és továbbfejleszteni saját magunkat. ha minden alkalommal elkövetjük ugyanazokat a hibákat, nem csodálkozhatunk rajta ha ugyanaz lesz a végeredménye. néha belefér ilyen világtól elzárkózás, de azt a gyógyulásra kell kihasználni, nem a múlton agyalni mert sose lesz vége. énis voltam ( talán vagyok is ) ilyenben, de kihasználom a lehetőségeimet és annyit vagyok a barátaimmal amennyit lehet, mert az nagyon jól feltölt és elfeledteti a sérelmeket. nem lehet egyedül otthon ücsörögve begubózni és mindenkit elmarni magunk mellől mert annak jóvége nem lesz.
-
nrth
csendes tag
Érdekes és igen részletes kis iromány lett. Örülök, hogy megosztottad velünk ezt az élményt. Nekem is volt hasonló kapcsolatom, csak az majdnem 2 évig tartott, viszont egyvalami biztos: sose bánd, hogy találkoztál vele, hogy megtörtént veled ez az egész, mert ennyivel is gazdagabb lettél. Most már tudod, hogy ilyen nők is léteznek, és ha képes vagy tapasztalatként felfogni és tanulni belőle, akkor sokkal megfontoltabban állsz majd a többi kapcsolatodhoz, ezzel megóvva magadat a csalódásoktól.
Piszkos nehéz talpra állni egy nagy csalódásból, viszont ha sikerül akkor egy egészen más vágányra terelheted az életed (a lehető legjobb értelemben). Nekem sikerült, igaz óvatosabb lettem, de már nem csalódok a nőkben, egyszerűen csak kihozom a kapcsolataimból amit lehet, aztán vagy van jövőjük, vagy nincs. Tudni kell továbbállni is...Nagy igazság: "Senki sem érdemli meg a könnyeidet, aki pedig megérdemli, az nem fog sírásra késztetni"
Sok sikert kívánok Neked a jövőbeli nő ügyekben!

-
Csoffadalom
tag
"Vágyik az ember rá, hogy legyen vele valaki, és ne legyen egyedül, még akkor is, ha nem képes normális emberi kapcsolatokra." Ez kurvára igaz. Akár lehetne ez is a klubunk vezér mondata.

Én sem tudom miért van ez, rengeteg órát töltöttem azon agyalva hogy mi miért történik. Még nem jöttem rá.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
En tudom, hogy nem olyan rossz az en eletem, meg, hogy lehet rosszabb, de na. Vagyik az ember ra, hogy legyen vele valaki, es ne legyen egyedul, meg akkor is, ha nem kepes normalis emberi kapcsolatokra.
De persze ez egy masik tortenet. Nem tudom, hogy genetika, vagy rosszul szocializalodtam gyerek koromba, vagy ahogy oregeszem, az hozza az elszigetelodest. -
Csoffadalom
tag
Nem tudom olvastad e a Vékony donga és Piros pozsga sztorimat. Ha nem, olvasd el. Hasonló okok miatt hagyott el a 14 évvel ezelőtti nőm, pénz, boldottcság, stb. Aztán amikor meg úgy gondolta hogy ezek a dolgok kevesek, kitalálta hogy vissza jönne hozzám. De nehogy azt higgyem olcsón adja magát, férje is van, szeretője is, de közben velem törődni akar és még egyebeket is. Beismerni persze baszik, csak azt hajtogatja hogy előbb rendet kell rakni az én fejemben és majd utána kezdhetünk valamit. Hát ha az én fejemben kell rendet rakni akkor az övével mit kéne csinálni? Teljes windows cserét vagy mit? A múltkor már sokadjára zavartam el a búsba, de szerintem ez sosem lesz lezárva. Mindig megkeres. Már 14 kibaszott éve zaklat.
Részvétem. Ne haragudj, de meg sem próbálok bele gondolni a helyzetedbe. Tudom mindennél van szarabb, de ugye az embernek a sajátja a legnagyobb. Jöhetnék valamiféle szar okos dumával, de inkább kihagynám. A depresszió szar dolog. Kemény dolog megküzdeni vele.

-
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Hmmm... banalis tortenet. Csak ahogy az lenni szokott.
Fiatal voltam, es szerelmes. Egyutt voltunk a lannyal. Meg is fogadtuk, joban, rosszban. Csakhogy nem vettuk eszre, hogy a jo, meg a rossz, nem tortenik velunk, hanem mi magunk csinaltuk egymassal. Az egyik bantja a masikat, ugy, hogy nem is tudja!
- Hisz csak azt csinalom, amit anya apaval, meg amit apa anyaval.Aztan csak azt vettuk eszre, hogy mar nem vagyunk egymasnak. De kozben eltelt 20 ev, es szuletett egy kisgyerek. Van hazunk, autonk, tartozasunk, munkank... csak eletunk nincs.
Azt mondja a felesegem, hogy o ujrakezdene az eletet, valaki massal, csak nincs ra penze. Es fel, hogy azt is bantana, mint engem. Es azt nem erdemli senki.
En nem tudom ujrakezdeni az eletemet. Penzem ugyan lenne, de nem tudok mar egyuttmukodni senkivel. A nok erdektelenek, 10 percnel hoszabb beszelgetesre nem vagyok kepes egyikkel sem. Sot, gyakorlatilag massal sem, senkivel sem.
Es vegul... ott a gyerek, aki persze azt szeretne, ha mi ujra egy csalad lennenk. Az edesanyja azt mondja neki, hogy azert nem vagyok veluk, mert kulfoldon dolgozom. De hogy mehetnek en vissza, megha feladnam is a munkamat, ha o mas ferfiak utan erdeklodik?
Vagy adjam fel magam? Vigyazzak a gyerekre otthon, amig o elmegy bulizni, meg pasizni? De otthon milyen allasom lenne? Ezt legalabb szeretem csinalni!
Regebben ugy gondoltam, letorlesztem, amit le kell, gyujtok egy kis penzt, es haza megyek. De mire oda ernek, addigra eltelik 3-4 ev. A gyerek tini lesz, nem en kellek neki, eleg lesz, ha adok penzt, hogy elmenjen csajozni, meg a haverjaival bulizni jarjon.
Es mar nem akarok hazamenni Magyarorszagra. Itt sokkal jobb. A gyereknek is itt lenne a helye. Itt a betegseget is jobban toleralank. Otthon...
Hat, nagyjabol ennyi... Meg az ezzel jaro depresszio.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Vegulis... nem lenne baj, ha a penzemert szeret, csak ne tudjam. Az a baj, amikor mar azert sem. Vagy megkaphatja, meg szertnie sem kell erte.
Nem! Ezt csak elkeseredesbol irom! Nem sajnalok en senkitol semmit! Csak... na!.. -
tvamos
nagyúr
Ha ilyen tortenetet olvasok, orulok, hogy egyedul vagyok. Maskulonben nem!
Neha azert kivancsi lennek, hogy a felesegem hogy intezi az ilyesfele dolgait. De maskulonben ez sem...
Valojaban semmi sem szamit! -
subaruwrc
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére

-
subaruwrc
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére
kemény. mindig tud meglepetést hozni az élet. na majd kihullik a hajad szerintem a sztorijaimtól ..

-
subaruwrc
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére
uhh, hát nem gondoltam volna hogy ezen a szar vasárnapon egy hozzám ennyire hasonló sorsú emberbe futok

inkább privátban, majd holnap megírom, mert neki is kell készülnöm, meg nem tárnám mindenki elé ahhoz pont elég szar
nekemis mindig ezzel jönnek hogy én vonzom be, meg a pesszimizmus bla bla, a nagy faszt, csak a jó lelkem, meg hogy sokat tudnék adni, aztán elveszik ami nekik kell és lehet menni a halál faszába ....
-
Csoffadalom
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Én a hülye picsákat vonzom, de ez benne is van a sztoriban. Ahogy ebben is leírtam, velem mindig ez történik, mindig velem szakítanak és én húzom a rövidebbet. De ez mindent vitt. Szerintem évekre vissza vetett. Sokáig nem lesz barátnőm úgy érzem.
Volt egy csaj ismerősöm, sokkal fiatalabb nálam. Régebben szerelmes voltam belé, de ő maradt a még nálam is idősebb palijánál. A csaj 16 évesen kezdett járni akkor 29 éves pasival. Most 22 éves, a pasi 36 és még mindig együtt vannak. Na ő a 22 évével elkezdett kioktatni hogy mindenről én tehetek, én vagyok a hibás mert pesszimista vagyok és bevonzom a rosszat. Szerinte csak én tehetek ezekről a dolgokról. Szerintem meg kurvára nem. Te sem vonzod be, csak pusztán peches vagy mint én. Nem fogok hazudni, nem tudom kapok e valaha kárpótlást az élettől és azt sem hogy te megkapod a jutalmadat. De tudod a reményhal, meg a többi hülyeség. A sztorit, ha gondolod meséld el nekem, vagy tedd közzé és kivesézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Cudy routerek
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- HP LaserJet Pro 400 M425dn
- AMD PC , R5 5500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Asztali PC , i7 6700 , 1070 8GB , 16GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és két hét múlva már minden baromi más volt ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Szép lassan haladok a talpra állásban. Most egy fokkal jobb mint tavaly ugyan ekkor. Bár még sokat mászkál a fejemben, már koránt sem annyit. Szép lassan csak elfelejtem majd. Még 1x, köszi a jókívánságokat.