Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hát nem tudom. Nekem a barátokkal sem volt jobb, sőt még szarabb lett. Állandóan nézni hogy csókolóznak, meg majdnem ott dugnak előttem és egyebek. Ezek nem hogy nem segítettek hanem még jobban befordítottak. Tudom nem kérhetek senkit hogy ne érjen a másikhoz mert nekem rohadt szar, de legalább némi tekintettel lehettek volna. Vagy ez nagy kérés lett volna? Nem kértem erre őket, mégis egyedül hagytak a szarban.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest