Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
Nem tudom olvastad e a Vékony donga és Piros pozsga sztorimat. Ha nem, olvasd el. Hasonló okok miatt hagyott el a 14 évvel ezelőtti nőm, pénz, boldottcság, stb. Aztán amikor meg úgy gondolta hogy ezek a dolgok kevesek, kitalálta hogy vissza jönne hozzám. De nehogy azt higgyem olcsón adja magát, férje is van, szeretője is, de közben velem törődni akar és még egyebeket is. Beismerni persze baszik, csak azt hajtogatja hogy előbb rendet kell rakni az én fejemben és majd utána kezdhetünk valamit. Hát ha az én fejemben kell rendet rakni akkor az övével mit kéne csinálni? Teljes windows cserét vagy mit? A múltkor már sokadjára zavartam el a búsba, de szerintem ez sosem lesz lezárva. Mindig megkeres. Már 14 kibaszott éve zaklat.
Részvétem. Ne haragudj, de meg sem próbálok bele gondolni a helyzetedbe. Tudom mindennél van szarabb, de ugye az embernek a sajátja a legnagyobb. Jöhetnék valamiféle szar okos dumával, de inkább kihagynám. A depresszió szar dolog. Kemény dolog megküzdeni vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- PlayStation 1 / 2
- Elektromos autók - motorok
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest