Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csoffadalom

tag

válasz tvamos #212 üzenetére

Nem tudom olvastad e a Vékony donga és Piros pozsga sztorimat. Ha nem, olvasd el. Hasonló okok miatt hagyott el a 14 évvel ezelőtti nőm, pénz, boldottcság, stb. Aztán amikor meg úgy gondolta hogy ezek a dolgok kevesek, kitalálta hogy vissza jönne hozzám. De nehogy azt higgyem olcsón adja magát, férje is van, szeretője is, de közben velem törődni akar és még egyebeket is. Beismerni persze baszik, csak azt hajtogatja hogy előbb rendet kell rakni az én fejemben és majd utána kezdhetünk valamit. Hát ha az én fejemben kell rendet rakni akkor az övével mit kéne csinálni? Teljes windows cserét vagy mit? A múltkor már sokadjára zavartam el a búsba, de szerintem ez sosem lesz lezárva. Mindig megkeres. Már 14 kibaszott éve zaklat.

Részvétem. Ne haragudj, de meg sem próbálok bele gondolni a helyzetedbe. Tudom mindennél van szarabb, de ugye az embernek a sajátja a legnagyobb. Jöhetnék valamiféle szar okos dumával, de inkább kihagynám. A depresszió szar dolog. Kemény dolog megküzdeni vele. :(

Új hozzászólás Aktív témák