Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Realradical
üzenetére
128Mb Ram egy P100-asba?

Nemmá, nekem 2000-be volt olyanom, mikor már a 333-as celók domborítottak az átlag gamer gépekbe, és 32Mb memória volt a vasba, viszont az még akkor is jónak számított egy P1-estől, mert minenkinek 16 votl cask benne, sokxor a 166MMX mellett is
-
HavocS
senior tag
válasz
Realradical
üzenetére
Riva128 bizony PCI volt leginkább, lásd Diamond Viper V330.
-
Vidala
senior tag
válasz
Realradical
üzenetére
Biztos, hogy nem a 386-hoz volt, mert ahhoz a Tseng tartozott nálam. Utána nem tudom, hogy a P133-ra ugrásnál mi volt...

-
Vidala
senior tag
válasz
Realradical
üzenetére
Én meg akkor a Freespace mellett mentem el. Kinek mi.

Néha szoktam nosztalgiázni, de ma már nem fognék bele egy X-WIng vagy Tie Fighter vagy akár Privateer hosszúságú játékba. Az "öregedés" sajnos egyre kevesebb szabadidővel jár.
Biztos, hogy nem S3 Trio, arra emlékeznék, mert egyrészt az egy nagyon népszerű kari volt jó ár/érték aránnyal, és egy-két havernak volt is belőle. Ráadásul asszem az S3-nál erősebb volt a Tseng ET4000-es is.
A Virge se, az sem rémlik túlzottan.
Az biztos, hogy a 3dfx Voodoo kártyák "kimaradtak", csak a nyálcsorgatás maradt meg, utána volt valami. Talán valamelyik Riva kártya (128 v. TNT ilyesmi). Húú de mélyen kell kotorásznom az emlékekben, ebben is a Wikipédia segítségét vettem már elő, hátha beugrik valami. -
b0rZ
aktív tag
válasz
Realradical
üzenetére
Gazdagabbaknál Virge

-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Jó kis kakaóbarna design
nekem c64/II volt ...Last Ninja,Delta kicsit 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

nekem c64/II volt ...Last Ninja,Delta kicsit