- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTompi
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #48 üzenetére
Ezt egy kicsit erősnek tartom... ugyanis símán játszok az Eizo S1931-el, ami még a 970P-re épül, és soha, egyetlen játéknál sem zavart, hogy 8ms-es g2g lenne...
(sőt, a 970P-n az overshoot miatt elég durván látszódtak dolgok, amik az Eizo-n nem. Ugyanez a helyzet a 971P - Eizo S1961 közt...). A Samsung színei - bár a panel azonos - köszönőviszonyban sem voltak az Eizoéval, amikor váltottam (hiába, ditherelés Samu 970P átok, 971-ben végre ezt javították, de mégis az Eizonak szebbek a színei, nem véletlen az a 12 bites LUT és 10 bites Gamma számítás).Mindenesetre ezt a monitort tényleg nem játékbuziknak találták ki, hanem pl. nekem, ahol fontos a fényképek normális megjelenítése (nekem nem mindegy, mit hívatok elő egy esküvő után, természetesen van saját hardveres kalibrálóm is - ami itt a PH-n szerintem nem sok emberkének akad), és videónézés, néha játék, főleg FPS (a konfigomból látszik, hogy nem a leggyengébb erre a célra sem).
Ennyi pénzért ez a monitor ajándék (legalábbis akiknek fontos a képminőség), ez lesz a következő az S1931-em után.
KTTech névre váltottam...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung odyssey G3 27"
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
- Elég korrekt áron, Samsung Odyssey G7 240Hz/32'/2K ÍVELT Garanciális szinte új!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest