Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Alchemist #116 üzenetére
Mint ahogy nekem is van (vezetékes reset a falon át), vagy egy időben nem volt, azt is kibírtam.
Mint már említettem, csak különféle buherálások, telepítések, kísérletezések (rossz HDD / DVD) alkalmával volt rá szükség, de akkor viszont baromi kellemetlen, hogy körbe kell szaladgálni, többször is.
Ezek tények, ami az évek során előfordult párszor. Részben röhögtem is magamon, hogy kész testedzés.
Valamit viszont páran félreértenek, előzőleg is értetlenkedett itt egy fórumozó, hogy miért a PCI-sínes megoldást választották stb.
Ez nem csak reset gomb. Lehet olyan, hogy valaki naponta ilyennel szeretné be-ki kapcsolni a gépet (reset csak mellékes), azoknál lehet piaca. Mintha a cikk címe félrevezetne egyeseket.
PCI-ról pedig le tudták venni a készenléti 5V-ot, nem kellett a 20/24 tűs csatlakozóról, ez csak ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Peugeot, Citroën topik
- PayPal
- World of Tanks - MMO
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V33 - RYZEN 5 5600 - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Fostex PM-1 MK1 Studió Monitor
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest