Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tusi74

őstag

válasz VaniliásRönk #170 üzenetére

Ugyanez az érzésem. Vannak a vérbeli Linuxosok, meg a Linux felé kacsintgatós Windows-osok, illetve akinek van a WIn és kész. Namármost vérbeli Linuxos egyáltalán nem örülne ha túlzottan "hígulna" a felhasználótábor. :)

Viszont én napról napra egyre jobban lakom be atz Ubimat. Most is arról írok. Nem várok többet, mint amit nyújtani tud, ezért mostmár nincs csalódás. Nem ezen fogom az év melóját megcsinálni, de ha reggel csak 5 percem van elolvasni a leveleimet, akkor ezt bootolom be, mert gyorsabban célba érek. Ugyanúgy, az esti kikapcsolódáshoz, fórumozáshoz tökéletes, sőt sokkal gyorsabb, mint Win alatt. Alapjában netezni jobb Linuxon.

A más rendszer kérdése. Attól, hogy valami más rendszer, attól még az a más rendszer lehet igényes. Tehát az szerintem nem rendszerfüggő, hogy a képernyőn a betűk szépek legyenek, mégpedig alapból. Már annyi mindent megoldottak, ez a font-kérdés pedig valahogy mostohagyerek. Mondjuk mostmár beállítgattam, hogy nagyjából elviselhető, de még mindig nem tökéletes. Viszont nálam nagyon fontos a kűlcsín, nemhiába nőnemű vagyok. Én nem a kernelt fogom először nézni, hanem szépek-e a képek, milyenek a skinek, szépek-e a betűk stb.

Viszont ez a görgővel forgatott ablak, nagyon ott van. Ilyen az M$-nél nincs!!! :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés