- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
kérdeztem anno én is, hogy lesz-e éjszakai vezetés... nyáron vezettem leginkább, mondta is az oktató, hogy nem ragaszkodik hozzá meg értelmét sem látja: este 9-10 közt sötétedik, fel van kapcsolva minden lámpa a városban, világítunk mi is, forgalom szinte 0, látunk mint nappal... így keringeni semmi értelme... inkább nappal, forgalomban, mindenféle útvonalon mentünk helyette, ennek több értelmét látta
a kérdésre meg, hogy pest, vagy vidék: ha főleg pesten kell vizsga után vezetni, akkor egyértelműen pest
amíg tanulsz, az oktatóé a felelősség, legyen meg ott a kellő rutin és önbizalom (már amennyi a kötelező 30 óra alatt összejöhet), mert annak nincs értelme, hogy kisvárosban levizsgázzon az ember, majd miután bemegy pesten a belvárosba, akkor a 9 sáv meg villamos közt teljesen bepánikol egy délutáni csúcsforgalomban...
ui: egyébként vidéken tanultam vezetni, pestet ha tehetem, el fogom kerülni életem végéig... volt pár kötelező utam külső kerületekbe, azzal nem is volt gond, de a belvárosba nem fogom betenni a lábam, ha rajtam múlik, az 100%
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Adott a következő helyzet.Budapest lakom albérletben, mivel itt dolgozom, viszont hétvégente jellemzően...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest