Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz anorche1 #44 üzenetére

kérdeztem anno én is, hogy lesz-e éjszakai vezetés... nyáron vezettem leginkább, mondta is az oktató, hogy nem ragaszkodik hozzá meg értelmét sem látja: este 9-10 közt sötétedik, fel van kapcsolva minden lámpa a városban, világítunk mi is, forgalom szinte 0, látunk mint nappal... így keringeni semmi értelme... inkább nappal, forgalomban, mindenféle útvonalon mentünk helyette, ennek több értelmét látta :K

a kérdésre meg, hogy pest, vagy vidék: ha főleg pesten kell vizsga után vezetni, akkor egyértelműen pest :K amíg tanulsz, az oktatóé a felelősség, legyen meg ott a kellő rutin és önbizalom (már amennyi a kötelező 30 óra alatt összejöhet), mert annak nincs értelme, hogy kisvárosban levizsgázzon az ember, majd miután bemegy pesten a belvárosba, akkor a 9 sáv meg villamos közt teljesen bepánikol egy délutáni csúcsforgalomban...

ui: egyébként vidéken tanultam vezetni, pestet ha tehetem, el fogom kerülni életem végéig... volt pár kötelező utam külső kerületekbe, azzal nem is volt gond, de a belvárosba nem fogom betenni a lábam, ha rajtam múlik, az 100% :D

Új hozzászólás Aktív témák