- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
Auratech #307 üzenetére
Amennyiben rám érted, hogy stúdióba privatizáltam magam, akkor nagyot tévedsz.
Mindenért, amim van kőkeményen megdolgoztam.
Ha arról a felvételt elkészíteni vágyó illetőről beszélsz, akivel a zenekarom által sodort össze a élet, akkor szerintem "hangmérnök"-nél nem véletlen tettem idézőjelet, utalva a pejoratív értelmére.
Mivel nem vagyok az élet minden területén egy enciklopédia(nem is szeretnék az lenni), ezért nézd el nekem azt, hogy nem tudok a mikrofonok időbeni feltalálásával, és fejlődésével kapcsolatban pontos adatokkal szolgálni.
Ezek szerint a komoly zene mellett nem tudják megengedni az igényes hangmérnököt? Vagy csak a kiadó szarik a minőségre? Vagy miért van különbség egy és ugyanazon koncert felvétele közt LP és CD lemezek visszajátszásakor? Ha pediglen a CD már tökéletesen jó minőségű, mégis miért hoztak létre SACD lemezt? Miért használják a 24 bitet a 16 helyett?
Soroljam még a kérdéseket?(#313) Ba cy lus: De írtam azt is, hogy mindenki annyira igényes, amennyire akar, vagy amennyire a pénztárcája engedi.
Ja, hogy az olvasás nem az erősséged?
Vagy a megértése okoz hatalmas problémát?
Akkor lehet mégsem bennem van a hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest