Új hozzászólás Aktív témák

• GerykO

aktív tag

válasz Auratech #307 üzenetére

Amennyiben rám érted, hogy stúdióba privatizáltam magam, akkor nagyot tévedsz. :((( Mindenért, amim van kőkeményen megdolgoztam. :K
    Ha arról a felvételt elkészíteni vágyó illetőről beszélsz, akivel a zenekarom által sodort össze a élet, akkor szerintem "hangmérnök"-nél nem véletlen tettem idézőjelet, utalva a pejoratív értelmére. :K
    Mivel nem vagyok az élet minden területén egy enciklopédia(nem is szeretnék az lenni), ezért nézd el nekem azt, hogy nem tudok a mikrofonok időbeni feltalálásával, és fejlődésével kapcsolatban pontos adatokkal szolgálni. :B
    Ezek szerint a komoly zene mellett nem tudják megengedni az igényes hangmérnököt? Vagy csak a kiadó szarik a minőségre? Vagy miért van különbség egy és ugyanazon koncert felvétele közt LP és CD lemezek visszajátszásakor? Ha pediglen a CD már tökéletesen jó minőségű, mégis miért hoztak létre SACD lemezt? Miért használják a 24 bitet a 16 helyett?
    Soroljam még a kérdéseket?

(#313) Ba cy lus: De írtam azt is, hogy mindenki annyira igényes, amennyire akar, vagy amennyire a pénztárcája engedi. :K Ja, hogy az olvasás nem az erősséged? :U Vagy a megértése okoz hatalmas problémát? :Y Akkor lehet mégsem bennem van a hiba... :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés