- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaabz
őstag
Mai micro crawler rc találkozó a budaörsi Kő-hegyen - gyertek az fb csoportba: Micro Crawler Club Hungary.
Az enyém volt a Traxxas TRX-4M Defender. Még csak 2 napos, de egész szépen helyt állt (jó sok injora tuning alkatrésszel).
A kisebb Axial SCX24 autók sokkal jobban másztak, de azok eleve abba az irányba lettek tuningolva. -
csaabz
őstag
Sziasztok!
Van egy RGT crawler rc autóm. Az utóbbi két használatkor vettem észre, hogy miközben megy az autó, egyszer-egyszer egy pillanatra mintha meg akarna állni. De ezek a "megállások" olyan rövidek, hogy inkább csak bólint egyet az autó és megy is tovább, mintha semmi nem történt volna. Az távban új elemek vannak és az autó akksija is fel van töltve.
Kb 2-3 percenként jelentkezik a hiba.
Mi lehet a probléma?
-
csaabz
őstag
válasz
ANDROID??? #6091 üzenetére
Én kihúznám töltés közben. Sőt, kiveszem az autóból az akksit biztonsági okokból
-
csaabz
őstag
válasz
ANDROID??? #6089 üzenetére
A wltoys-hoz van alkatrész (bár külföldi rendelős) a másikhoz nincs.
-
csaabz
őstag
Egyébként, ha létezik "univerzális standard", akkor szerintem az az Axial. Az összes kínai márka az ő megoldásaikat másolta és teszi még most is. Anno ők kezdték a crawler ágat az SCX 10-el
-
csaabz
őstag
válasz
maximilian4 #5840 üzenetére
Mondjuk teleszkópban nem annyira...
-
csaabz
őstag
Hello!
Múlt héten találtam ebayen olcsón egy Wltoys 12429 autót, tegnap meg is jött. Feltettem rá párat az itthon talált matricákból, lefestettem a műszerfalat és a felniket.
Kellemes meglepetés összességében, meg voltak húzva rendesen a csavarok, igényes a hófefér karosszéria, egész puha felfüggesztés, normál 540es motor hajtja. Felső led csík világít.
Kb 28ezer volt szállítással együtt. Nagy terveim nincsenek vele, csak néha kivinni a környékre. A hátsó pótkereket leszedtem, mert a súlyelosztás miatt totál rossz helyen van. Az akksi is lehetne lejjebb, de eddig nem borult. Aki úgy tervez meg egy ilyen rc-t, hogy a nehéz akksi a létező legmagasabb helyre kerül, azt el kellene tiltani a foglalkozásától.
Kínai oldalakon van hozzá sok (tuning) alkatrész, de talán az sgmodellben is.Ti használat után hogyan takarítjátok ki az autót? Az első felfüggesztéshez szerintem bement pár homokszem.
-
csaabz
őstag
-
csaabz
őstag
válasz
Peaceliker #2348 üzenetére
Köszi!
Igazából én se mentem sárba, inkább kissé nedves homokba, amiről kiderült, hogy agyagos is...
Még most is takarítom, valószínű, félig szét is kell szednem. -
csaabz
őstag
Hello!
Amikor úgy igazán saras, piszkos lesz az autótok, még belül az alváz is, hogyan takarítjátok?
Én egy száraz ecsetet használok, miközben az autó a kádban van víz nélkül, de nagyon sokáig tart a művelet és nem is tökéletes... -
csaabz
őstag
válasz
Peaceliker #2343 üzenetére
Spur: 74
Pinion: 16 -
csaabz
őstag
válasz
Peaceliker #2341 üzenetére
A spur és a pinion méretet hol nézhetem meg? A kerékátmérő 96 mm.
-
csaabz
őstag
válasz
Peaceliker #2338 üzenetére
Köszi, hogy válaszolsz!
A cél az lenne, hogy erdei túrákon jól bírjon pár emelkedőt. Azt nem mondom, hogy crawlerként kell helytállnia, mert a hasmagassága nem elég nagy.
Szóval azt mondod 35T vagy 27T? Nem akarok vele száguldozni, de ne is lépésben haladjon max sebességnél. -
csaabz
őstag
Hello!
Van egy Tamiya DF-01 rc autóm és szeretnék bele egy "crawler" nyomatékosabb motort venni. Most még a gyári alap Tamiya motor van benne. Hol találok ilyet és hogyan bizonyosodhatok meg benne, hogy kompatibilis lesz az alvázammal?
-
csaabz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest