- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
napoleon2323 #7745 üzenetére
Cseking!
ugyanez van triálban is… -
Emunem
őstag
válasz
sajtospalesz #7733 üzenetére
egyikkel sem jársz rosszul.
-
-
Emunem
őstag
válasz
Teasüti #7652 üzenetére
Enyém fénykorában
most 2 gyerek után:
Folyamatosan jönnek a cuccok hozzá, csak idöm nincs összerakni. Most pl a vontató horog utánfutó szemmel csomagban van úton egy szervotartós elsö lökös tartó társaságában a kínai terület felöl. Hogy ki fogja beépíteni... ?azt még nem tudom.
-
Emunem
őstag
válasz
Teasüti #7650 üzenetére
tudom, triáloztam egy ideig, truggy-ban, amikor 60-al száguld kicsit szemmel láthatóan idegrohamot okoz az autónak.
Mondjuk trial gépem is max poros volt, én amolyan megfontoltabb autós vagyok. (Mondjuk tengervízben is jártam vele tengely magasságig, na ott paráztam kicsit, ki is cseréltem rá 1 hónapra csapágyat, gömbfejeket... rozsdásodtak mint a baj)
-
Emunem
őstag
válasz
Teasüti #7629 üzenetére
Én átlag user vagyok, nem hardcore-redneck.
Amúgy vizes zuhany után is jó a kompresszor, ki fújod a vizet azokról a helyekről, ahonnan nem tud hamar kiszáradni, nem tudod kitörölni. Alapvetően kezdőnek csak akkor ajánlom a zuhanyt, ha érti/tudja a gépe működését, hol mennyi vízzel (ecset+) lehet mosni, mit kell kenni, nehogy a rossz kénes miatt aztán pont egy felesleges kopó-csiszoló csomópontot csináljon az autón.
Bár ha van elég olcsón pótalkatrész, és ideje szerelni, akkor felőlem zuhany + sározás sem probléma. Nekem a vizes gumi ellen azt tanácsolták, hogy bőrlyukasztóval csináljak likakat, amin kimegy a dzsuva. Be is be tud, de ki is. Aztán monsteren amúgy is kopott a gumi mint a veszedelem, szóval nem volt gond. -
Emunem
őstag
válasz
Teasüti #7626 üzenetére
nálam kompresszor kerül elő, ... vízzel tisztítani (nyakon önteni) nem mindig szerencsés. (csapágyak, csatlakozók, etc...)
Ez a traxxas sara, mert ök reklámozták úgy, hogy a Velineon szettek mennyire bírják, meg minden (mondjuk csapágyaik tényleg jó minőségű tömítést kaptak) hogy csapatás után a kádba téve le lehet zuhanyoztatni... (Azt hiszem Revo-nál csinálták) -
Emunem
őstag
válasz
headhunter86 #7624 üzenetére
plasti dip sok helyzetben doboz nélkül is véd, csak okosan kell csinálni.
Amúgy az a sárga is nyomtatható, TPU anyagból. De egy beföttes gumit ha belevágsz, sokszor pont jó bele. -
Emunem
őstag
válasz
headhunter86 #7594 üzenetére
ugye, én is pont erre a részre vagyok a leginkább nem kíváncsi, hanem inkább ara, hogy hogy megy? Mozgás közbeni lassú snittekböl sok minden derül ki, hogy kell-e, vagy sem egy gép. (Számomra) Nomeg hogy mennyire szerelhető, meg a többi sallang, ami itt is elhangzott gondolom 100. (Alkatrészellátás meg ilyenek)
-
Emunem
őstag
válasz
headhunter86 #7592 üzenetére
Mennyivel megy? (Toretto kérdés
)
-
Emunem
őstag
válasz
Teasüti #7557 üzenetére
nagyban függ a fütómü karakterétöl, amit esetleg a furatok helyének változtatásával, kormányrudak méretének módosításával módosítható, (összetartás) Mászó autóknál fontosabb, hogy irányban maradj, ha csak a két ellentétes kerék tapad, mint az, hogy sík terepen mekkora a fordulókör. Erre van az oldható difizár. RC berkekben ez drága mulatság, de létezik ilyen technika is.
-
Emunem
őstag
válasz
Teasüti #7538 üzenetére
Hali, ha mászós autó lesz, attól még bemegy a kosz (por formájában mondjuk).
Ajánlott minden játék után legalább kompresszorral lefújni. (De nem mindegy, hogy hol) Ha van idöd, minden évben érdemes átnézni okával, mi az ami elkopott, javításra szorul, difiket kinyitni, és megnézni hogy kell-e valamit még megkenni. Jó támpont lenne neked a későbbeikben az, ha most újonnan belekukkantanál, mi hol mennyi, hogyan néz ki az el nem kopott alkatrész, stb.., aztán az alapján szervizeled az autót. Kérdés mennyire vagy szerelös típus, ha félsz, hogy nem fogod tudni össze szerelni, akkor inkább csak játssz vele, aztán ha valami nem OK lenne, elviszed a boltba ahol vetted, biztosan segítenek. Vagy szétnézel neten, mit hogyan kell az autón megcsinálni, aztán hajrá! Fontos, fotózz mindent, mielőtt szét szeded, hogy tudd mi hova kell visszakerüljön. Nem egy nagy ördöngösség, csak kicsi barkács készség nem árt ha van. -
Emunem
őstag
Google 1. találat. Tamiya füstös szín
-
Emunem
őstag
válasz
belaazallat #7444 üzenetére
Sajnos ez az a kategória, ahol már el kell engedni, ha valami nagyobb dolog nem jó benne (nincs távirányító). Max ismerősi körben tovább adni, csak simán tologatós autónak, vagy rászoruló családnak adakozni, ott biztosan jó helye lesz.
-
Emunem
őstag
válasz
belaazallat #7433 üzenetére
akkor egy 3d-s ismerőssel az alkatrész utánpótlás sem nagy gond...
-
Emunem
őstag
válasz
belaazallat #7431 üzenetére
nem nagy ügy, csak ne méretezzétek túl erősre a rendszert, mert a kis műanyag alkatrészek hamar törni, kopni fognak... Biztosan nagy a csábítás arra, hogy kicsit erősebb legyen, inkább ne. Vagy eladni így, ahogy van, esetleg ismerősnek "elajándékozni", aztán venni egy olyat, amit lehet szerelgetni, mert van alkatrész hozzá.. (Lengőkarok, kihajtás, etc...)
-
Emunem
őstag
válasz
boyka003 #7425 üzenetére
Ha garis, küldd vissza, ha nem, akkor valamitől lefőtt vagy a szervód, vagy az vevő, vagy a szabályzó. Látatlanban ennyi lenne a diagnózis. (Fekete valami forró: gondolom szervó megfőtt, ami viheti az vevőt és az ESC-t is…
)
nincs valami rc bolt a környéken, vagy elektronikás ismerős, aki ránézne? Régi fórumban régió szerint tudtál volna segítséget kérni. -
Emunem
őstag
válasz
aujjobba #7375 üzenetére
VRX Sword, vagy társai... nekem is ez van 10 éve, jobb elsö féltengely csere (Oszlop) meg kaszni tartón kívül (kb 4m magasból esett egy gördeszka pályás ugratásnál) csak a spúr fogyott el (kavicsos homok eszi) 1x. Az árához képest jól bírja...
szerk: + elég jó az alkatrész ellátás, amúgy kyosho klón...
-
Emunem
őstag
van valami ajánlásotok, egy rövid (vagy módosítható TT-s alváz) drift alvázra, ami front motoros, MST-t nézegettem, de írják, hogy törékeny 1-2 ponton. Mondjuk polcos autó alá jó is lehetne... Esetleg van más aktuális gyártó terméke, ami front motoros kialakítású, és nem kerül 250€ felett?
Bmw z4-hez kellene, tt-01-el nem nagyon pászol minden...
-
Emunem
őstag
Hali, valaki tudja mi lett a régi rcmodell fórmával?
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Steam Deck
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Wise (ex-TransferWise)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest