Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Jaja, úgy lesz! Annyi, hogy azért figyelek, hogy ilyen dzsuvás időbe nem viszem ki. Száraz idővel szerintem jó lesz. Meg tegnap már le is törtem a hátsó szárnyat, de szerencsére az pont adtak hozzá gyárilag tartalékot.
Ilyen minuszokban, mégha az akksit melegen is tartom, a műanyagok jóval keményebbek és előbb törnek, nincs meg az a rugalmasságuk. Nem mellesleg a talaj is fagyott.
Tavasszal azért jobb lesz a helyzet, ha addig túléli a járgány
Tartalék alkatrészeket már néztem Alin, az oké lesz. Most is várom a tunning cuccokat onnan (táv, gyro, jobb szervó, szélesített nyomtáv).
Amúgy még ennél a márkánál maradva még az MJX 10208-at néztem, ha ezt a méretet kinőném.
Szerk.:
Difi olaj téma: Oda zsírt? Az nagyon sűrű oda, oda ilyen átlátszó nagyon folyós cuccot raknak. Itt azért eszméletlen nagy fordulaton pörög a cucc. 60-70 km/h-val is tud menni ez a kis dög.Szerk 2.:
Fúvók: Marad a zuhany, meg szüleimhez ha viszem ott van kompresszor, ott majd jól kifujatom néhanapján
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest