Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• headhunter86

senior tag

válasz Teasüti #7636 üzenetére

Jaja, úgy lesz! Annyi, hogy azért figyelek, hogy ilyen dzsuvás időbe nem viszem ki. Száraz idővel szerintem jó lesz. Meg tegnap már le is törtem a hátsó szárnyat, de szerencsére az pont adtak hozzá gyárilag tartalékot.
    Ilyen minuszokban, mégha az akksit melegen is tartom, a műanyagok jóval keményebbek és előbb törnek, nincs meg az a rugalmasságuk. Nem mellesleg a talaj is fagyott.
    Tavasszal azért jobb lesz a helyzet, ha addig túléli a járgány :D
    Tartalék alkatrészeket már néztem Alin, az oké lesz. Most is várom a tunning cuccokat onnan (táv, gyro, jobb szervó, szélesített nyomtáv).
    Amúgy még ennél a márkánál maradva még az MJX 10208-at néztem, ha ezt a méretet kinőném. :D

Szerk.:
    Difi olaj téma: Oda zsírt? Az nagyon sűrű oda, oda ilyen átlátszó nagyon folyós cuccot raknak. Itt azért eszméletlen nagy fordulaton pörög a cucc. 60-70 km/h-val is tud menni ez a kis dög.

Szerk 2.:
    Fúvók: Marad a zuhany, meg szüleimhez ha viszem ott van kompresszor, ott majd jól kifujatom néhanapján :D

Új hozzászólás Aktív témák