- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Se baj de kicsit nyomoztam, csak nem hagyott nyugodni a gondolat az Aventador felöl
Szóval kilyukadtam az alibabán, és 1/14 Aventadorok 13 dolláros áron mennekAkkuval távírányítóval
1/10 Aventador 19 dolcsiEzek az árak a pisztolyos távírányítóra jellemzőek
A sima Joystick controlleres valamivel olcsóbb. Ezek mennek magyarba 10-12E forintort (1/14-es méret) Rastar a Brandje.
Ez a CW márkáju Aventador poén hogy egyik magyar oldalon 15E forintot elkérnek érte. Nem kis haszon van ezeken az RC autókon
Mikor unokaöcsém Carrera autóját kezembe vette, éreztem én hogy filérekért dobták összeEbből a CW Matt Fekete Aventadorból simán rendelnék
Valaki rendelt már Alibabából ?
ahogy elnéztem vennem kell egy készletet ami 6 db-ból áll
Magyarba ez a Rastar megyeget, 1/14-es méretben kb ugyan abba az árba megy mint a CWA felvásárolt olcsó kínai autók nagy része simán átmegy 3-4X áremelkedésen
Szerintem méretbe 1/10-et akarok ez a CW pont csinál ilyet, és matt feketébe kéne
Aventador a kedvenc autómA CW-s még azért is jó mert 5 cellás akku van hozzá 6 volton. A Rastarok között van elemes verzió is. Aki ilyet akar venni annak jól körül kell néznie, ezek még olcsóbban szerezhetőek be.
A fent említett 13-19 dolláros árak az akkumulátoros verzióra értendőek, amibe benne van a pisztolyos írányító + akku.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest